miniland Voedselcontainer naturset 2 kuiken, 2 stuks.
NIEUW Duurzaam

miniland Voedselcontainer naturset 2 kuiken, 2 stuks.


Variant:
 • miniland Voedselcontainer naturset 2 kikker, 2 stuks.
 • miniland Voedselcontainer naturset 2 kuiken, 2 stuks.

Prijs
24,90 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A362295

EAN: 8413082894580

miniland Voedselcontainer naturset 2 kuiken, 2 stuks.
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
 • Set van 2 luchtdichte bakjes milieuvriendelijk voor vast voedsel.
 • Deze milieuvriendelijke set, ideaal voor het bewaren van zelfgemaakte babyvoeding, bestaat uit 2 bakjes voor alle soorten vast voedsel met een inhoud van 400 ml.
 • De containers zijn gemaakt van duurzame organische materialen en hebben een siliconenafdichting voor een luchtdichte sluiting.
 • Beide containers zijn voorzien van een siliconen deksel voor een optimale houdbaarheid van het voedsel en het behoud van de smaak en het aroma van uw zelfbereide voedsel.
 • Deze potjes zijn verkrijgbaar in twee verschillende Design s met motieven uit de natuur: een schattig kikkertje en een kuikentje.
 • Alle productonderdelen kunnen in de vaatwasser gereinigd worden
 • Het gladde oppervlak van deze containers maakt ze veel gemakkelijker te reinigen, waardoor ze veilig en hygiënisch zijn.

Materiaal en afmetingen:
 • Materiaal: PLA & silicone

Bij de levering inbegrepen:
 • 2x luchtdichte container

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

miniland Voedselcontainer naturset 2 kuiken, 2 stuks.
miniland Voedselcontainer naturset 2 kuiken, 2 stuks.
24,90 €