MOBY Draagdoek Sling Silver Streak

MOBY Draagdoek Sling Silver Streak


  • MOBY Draagdoek Sling Jet Ribbons
  • MOBY Draagdoek Sling Ocean Twist

Prijs
66,25 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A253935

MOBY Draagdoek Sling Silver Streak
De perfecte combinatie van comfort, style en eenvoud! De MOBY SLING draagdoek staat voor elegante designs en biedt ouders de mogelijkheid om het kindje van voren als ook op de heup te dragen. Door het gebruik van een stevige ring kan het draagmateriaal individueel worden ingesteld en zorgt daardoor voor flexibiliteit en een veilige houding van de baby.

Productdetails:
  • Comfortabele, ergonomische pasvorm en draaggevoel
  • Past zich goed aan dankzij 2 stevige aluminium-ringen
  • Bevordert de band tussen ouders en kind
  • Vanaf de geboorte tot peuterleeftijd te gebruiken
  • 3,6 kg - 20,4 kg
  • One size
  • 100% katoen
  • Geschikt voor de wasmachine

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Merk

MOBY

MOBY - een speciale band met je baby

Sinds 2003 ontwikkelt MOBY producten voor de relatie tussen ouders en baby's. MOBY biedt allerhande draaghulpmiddelen: in de eerste weken en maanden is de nauwe band tussen ouders en baby bijzonder waardevol. Hiervoor ontwikkelt MOBY bijpassende babydraagdoeken en draagzakken die een betrouwbare nabijheid, comfort en stijl bieden. MOBY producten bieden ouders de mogelijkheid om de wereld van hart tot hart te veroveren met hun baby's. Van klassieke hybride tot ringsling draagdoeken, het MOBY assortiment heeft het juiste product voor elke smaak en voorkeur. De MOBY mode voldoet aan een verscheidenheid aan kleur- en patroonvoorkeuren.

Kwaliteit van MOBY

De MOBY draagdoeken staan bekend om hun zachte, ademende en duurzame materiaal. De stof van de doeken is gemaakt van 100% katoen en is daarom gemakkelijk te wassen. De draagdoek verspreidt het gewicht van jouw baby gelijkmatig over de rug en heup en biedt zo een comfortabele pasvorm, zelfs gedurende lange periodes. De hechte band van de drager en het gestage schommelen kalmeert je baby en zorgt voor een veilig en zeker gevoel. Terwijl de kleine comfortabel slaapt kun jij je gebruikelijke werk doen. Met de MOBY draagdoeken heb je weer twee handen vrij. Niets staat dus de taken van het dagelijks leven in de weg.

Draagdoeken versus Hybrid

De MOBY Hybrid combineert de traditionele babydraagdoek met de comfortabele eigenschappen van een draagzak. De lichtgewicht MOBY FIT is gemakkelijk aan te trekken en past zich gemakkelijk aan het lichaam van de baby en de drager aan en laat geen drukpunten achter. Deze innovatieve draagdoek-hybride kan meerdere keren worden gebruikt en biedt zelfs over langere perioden een hoog comfortniveau. Bovendien is er een veilige, dubbele draagbaarheid van het kind mogelijk. Dus zowel naar de ouders toe of naar buiten gericht om de wereld te ontdekken. Met deze innovatieve draagdoek geef je jezelf en jouw kind iets heel bijzonders.
MOBY Draagdoek Sling Silver Streak
66,25 €
Top merken