MOBY

MOBY - een speciale band met je baby

Sinds 2003 ontwikkelt MOBY producten voor de relatie tussen ouders en baby's. MOBY biedt allerhande draaghulpmiddelen: in de eerste weken en maanden is de nauwe band tussen ouders en baby bijzonder waardevol. Hiervoor ontwikkelt MOBY bijpassende babydraagdoeken en draagzakken die een betrouwbare nabijheid, comfort en stijl bieden. MOBY producten bieden ouders de mogelijkheid om de wereld van hart tot hart te veroveren met hun baby's. Van klassieke hybride tot ringsling draagdoeken, het MOBY assortiment heeft het juiste product voor elke smaak en voorkeur. De MOBY mode voldoet aan een verscheidenheid aan kleur- en patroonvoorkeuren.

Kwaliteit van MOBY

De MOBY draagdoeken staan bekend om hun zachte, ademende en duurzame materiaal. De stof van de doeken is gemaakt van 100% katoen en is daarom gemakkelijk te wassen. De draagdoek verspreidt het gewicht van jouw baby gelijkmatig over de rug en heup en biedt zo een comfortabele pasvorm, zelfs gedurende lange periodes. De hechte band van de drager en het gestage schommelen kalmeert je baby en zorgt voor een veilig en zeker gevoel. Terwijl de kleine comfortabel slaapt kun jij je gebruikelijke werk doen. Met de MOBY draagdoeken heb je weer twee handen vrij. Niets staat dus de taken van het dagelijks leven in de weg.

Draagdoeken versus Hybrid

De MOBY Hybrid combineert de traditionele babydraagdoek met de comfortabele eigenschappen van een draagzak. De lichtgewicht MOBY FIT is gemakkelijk aan te trekken en past zich gemakkelijk aan het lichaam van de baby en de drager aan en laat geen drukpunten achter. Deze innovatieve draagdoek-hybride kan meerdere keren worden gebruikt en biedt zelfs over langere perioden een hoog comfortniveau. Bovendien is er een veilige, dubbele draagbaarheid van het kind mogelijk. Dus zowel naar de ouders toe of naar buiten gericht om de wereld te ontdekken. Met deze innovatieve draagdoek geef je jezelf en jouw kind iets heel bijzonders.
Meer minder


Top merken