MUCKEL ® Babyverzorgingswol 50
Duurzaam
MUCKEL ® Babyverzorgingswol 50
Prijs
7,10 €
(142,00 € / 1kg)
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A297278

EAN: 0791732466904

MUCKEL ® Babyverzorgingswol 50
Deze tekst is automatisch vertaald.
Muckel ®-verzorgingswol wordt zeer voorzichtig gewassen zodat er veel effectieve lanoline overblijft. Van oudsher wordt zorgwol gebruikt voor gestresste baby's billen, geschoren tepels en gevoelige oren. Het gebruik van verzorgingswol is bijzonder effectief gebleken voor de gevoelige babybodem. Het neemt vocht op zodat de gestresste huid kan worden gekalmeerd. Daarnaast zorgt ®-onderhoudswol Muckel voor een aangename warmte, die een ontspannend en rustgevend effect heeft. 100% scheerwol van gecontroleerde biologische veeteelt (kbT).

productdetails:
  • 100% scheerwol (kbT)
  • Huidverzorging en opwarming
  • Verzorgt de gespannen baby's kont
  • Beschermen van gevoelige oren
Veiligheidsinstructies:
Muckel ®-verzorgingswol is geen speelgoed en mag alleen onder toezicht van een volwassene worden gebruikt. Steek nooit te diep in de gehoorgang. Nooit gebruiken op open wonden! Zorg er alstublieft voor dat uw kind de wol niet in zijn of haar mond stopt. Hou wol uit de buurt van vuur! Verzorgingswol is een natuurlijk product en is niet geschikt voor allergiepatiënten of mensen met een immunodeficiëntie. Het wordt niet aanbevolen voor acute ontstekings- of koortsziekten. Als de symptomen aanhouden of verergeren, raadpleeg dan onmiddellijk een arts. Blijf altijd buiten het bereik van kinderen. Een droge opslag bij kamertemperatuur is aangewezen. Om een goede hygiëne te garanderen, moet u de wol na elk gebruik verversen.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
1,89 €
(0,05 € / stk.)

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: MUCKEL ® Babyverzorgingswol 50
5
22 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 19
 
4 Sterren
| 3
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Nederlandstalige beoordelingen:

Meer klantbeoordelingen zien
Inhoud wordt geladen ...

Onze bestsellers

MUCKEL ® Babyverzorgingswol 50
MUCKEL ® Babyverzorgingswol 50
7,10 €
(142,00 € / 1kg)