MUCKEL ® Kindernek warmer nek omtrek 25 - 35 cm

MUCKEL ® Kindernek warmer nek omtrek 25 - 35 cm


Prijs
16,22 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A297292

EAN: 0791732466867

MUCKEL ® Kindernek warmer nek omtrek 25 - 35 cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zelfs onze grootmoeders vertrouwden op de genezende eigenschappen van schapenwol. De natuurlijke wol in de ® Muckel Neck Warmer slaat de natuurlijke lichaamswarmte op en hoeft dus niet kunstmatig te worden verwarmd. Het is direct klaar voor gebruik, verliest zijn warmte niet en kan nooit te heet zijn.onze Muckel ®-halswarmer is gemaakt van extra zacht organisch katoen en is gevuld met een streng Muckel ®-verzorgingswol. Dit zorgt voor een aangename warmte voor de nek en de achterkant van de nek.

productdetails:
  • Hoes: 100% biologisch katoen (kbA)
  • Vulling: 100% biologische scheerwol (kbT)
  • Gr. 1 voor baby's en kinderen met een halsomtrek van 25 - 35 cm
  • Vulling kan worden vervangen door ®-onderhoudswol Muckel
  • Let op de verzorgingssymbolen
Onderhoudsinstructies:
Zelfs onze grootmoeders vertrouwden op de genezende eigenschappen van schapenwol. De natuurlijke wol in de ® Muckel Neck Warmer slaat de natuurlijke lichaamswarmte op en hoeft dus niet kunstmatig te worden opgewarmd. Het is direct klaar voor gebruik, verliest zijn warmte niet en kan nooit te heet zijn.onze Muckel ®-halswarmer is gemaakt van extra zacht organisch katoen en is gevuld met een streng Muckel ®-verzorgingswol. Dit zorgt voor een aangename warmte voor de nek en de achterkant van de nek.

Veiligheidsinstructies:
De Muckel ®-Neckwarmer is geen speelgoed en mag alleen onder toezicht van een volwassene worden gebruikt. Plaats de nekwarmer niet te strak. Zorg ervoor dat uw kind de nekwarmer en de wol niet in de mond stopt. De wol mag alleen door een volwassene worden verwijderd (bijv. om de hoes te wassen). Tijdens het wassen kunt u de wol het beste in een plastic zak bewaren, buiten het bereik van kinderen. Steek nooit te diep in de gehoorgang en gebruik het nooit op open wonden. Hou wol uit de buurt van vuur! Onze ® Muckel producten bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn niet geschikt voor allergiepatiënten of mensen met een immunodeficiëntie. Wij raden het gebruik van warmte niet aan voor acuut inflammatoire of fieberhaſten ziekten. Raadpleeg in dit geval een arts. Opslag bij kamertemperatuur is aangewezen. VERWARMT NIET de halswarmer (bijv. in de magnetron of oven)!

Accessoires

Prijs
7,64 €
(15,28 € / 100g)

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

MUCKEL ® Kindernek warmer nek omtrek 25 - 35 cm
16,22 €