Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Najell Draagzak Slaap Carrier 2 Mat Black
Duurzaam -13%
Variant:
  • Najell Draagzak Sleep Carrier 2 Morning Grey
  • Najell Draagzak Slaap Carrier 2 Mat Black

Adviesprijs
159,00 €
Prijs
138,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
20,01 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A315940

EAN: 7350080240548

Najell Draagzak Slaap Carrier 2 Mat Black
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het slimme babynestje
Op zoek naar de juiste slaapruimte voor uw kind? De Sleep Carrier is een slim babynestje, gemaakt om handig overal mee naartoe te nemen. Hij past in uw wandelwagen en met de gemakkelijke bediening en handgrepen kunt u uw kind overal veilig naartoe dragen - terwijl het slaapt. Het geeft uw kind de vertrouwde omgeving en veiligheid die het nodig heeft wanneer u op een nieuwe plaats bent.

Op veiligheid getest
De Sleep Carrier is waarschijnlijk het enige op veiligheid geteste babynestje op de markt. De lange zijden zijn gemaakt van luchtdoorlatend gaas, een speciaal materiaal waar uw kind doorheen kan ademen. Hij is getest volgens de normen voor babydragers en is een veilige en draagbare slaapplaats voor uw kind. Alle stoffen voldoen aan de OEKO-TEX® norm 100, gecertificeerd met productklasse 1, wat het beste is voor uw kind.

Slaap Carrier : Mobiliteit
Als u graag onderweg bent en uw dag onafhankelijk van het dutje van uw kind wilt plannen, is de Sleep Carrier de perfecte oplossing voor u. Leg je kind te slapen in het babynestje voor je je klaarmaakt. Neem ze dan mee naar de wandelwagen in de Sleep Carrier zodat ze zonder problemen kunnen blijven slapen. De Sleep Carrier biedt uw kind een vertrouwde omgeving waar het aan kan wennen en zich prettig in voelt. Dit helpt u om uw kind sneller in slaap te krijgen op nieuwe plaatsen, omdat u een vertrouwde omgeving bij u hebt voor uw kind. Deze optie geeft u meer mobiliteit en geeft u meer vrije tijd om te doen wat u wilt. Ga naar de sportschool, ontmoet vrienden, bezoek iemand of ga winkelen. Omdat gelukkige ouders gelukkige kinderen hebben.

Product Details:
  • Aanbevolen door kinderpsychologen om de relatie tussen ouder en kind te intensiveren
  • Verstelbare lengte van 60 tot 80 cm voor langer gebruik
  • Kan gebruikt worden vanaf de geboorte
  • Kan gebruikt worden in een dubbele wandelwagen
  • Inclusief aan de zijkant bevestigd draagharnas
  • Zachte reiswieg
  • Past op de meeste kinderwagens
Technische details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 60/70/80 x 28 x 13 cm.
  • Gewicht: 1,5 kg
  • Materiaal: polyester
  • Materiaal voering: katoen
  • Machinewasbaar op 40 °C
  • Geschikt tot 9 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
22,77 €
Prijs
4,29 €
Prijs
8,76 €

Duurzaamheid

Vegan

Vegane producten zijn vrij van dierlijke ingrediënten. Dit omvat levensmiddelen en cosmetica die vrij zijn van dierlijke producten zoals vlees, vis, gelatine, eieren of zuivelproducten. Maar textiel kan ook vegan zijn als het vrij is van dierlijke materialen zoals leer, bont, dons en wol. Veganisme is een handelswijze die gevolg geeft aan dierenrechten. Door geen dierlijke bestanddelen te gebruiken, kan onnodig dierenleed worden vermeden. Bovendien kan de negatieve impact op het milieu worden beperkt, aangezien veganistische producten vaak een betere ecobalans hebben dan dierlijke producten. Vegane producten worden onder andere door keumerken zoals het V-label van de Europese vegetariër-unie, de vegane bloem van de Britse Vegan Society en het PETA-Approved Vegan Label gekenmerkt.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Najell Draagzak Slaap Carrier 2 Mat Black
4.5
46 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 38
 
4 Sterren
| 5
 
3 Sterren
| 2
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Najell Draagzak Slaap Carrier 2 Mat Black
Najell Draagzak Slaap Carrier 2 Mat Black
Adviesprijs 159,00 €
138,99 €