Nattou Adele & Valentine - Muziekdier Uil

Nattou Adele & Valentine - Muziekdier Uil


 • Nattou Adele & Valentine - Muziekdier Olifant

Prijs 26,46 € Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-3 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A229211

Nattou Adele & Valentine - Muziekdier Uil
De grote knuffelige muziekmobiel zorgt voor zachte dromen. Het dier is gemaakt van zachte nicki-stof. Alle Nattou producten worden met oog voor detail ontworpen, hoogwaardig en met mooie kleuren verwerkt.

Details:
 • Afmetingen: 28 x 25 x 8 cm
 • Materiaal: 100% polyester
 • Oppervlakte afwasbaar
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 0 maanden

 • Let op
  Muziekdoosje voor het wassen verwijderen. Het muziekdoosje mag niet in de handen van baby's of peuters belanden. Ritssluiting mag enkel door volwassenen bediend worden. Het artikel mag enkel met goed gesloten ritssluiting aan een kind worden gegeven.

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Nattou Adele & Valentine - Muziekdier Uil
  26,46 €
  Top merken