Nattou box inleg Sam & Tobi blauw 75 x 95 cm

Nattou box inleg Sam & Tobi blauw 75 x 95 cm


Adviesprijs
94,95 €
Prijs
53,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
40,96 €-43%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A247714

Nattou box inleg Sam & Tobi blauw 75 x 95 cm
Bij Nattou staat het onbezorgde knuffelplezier van je baby op de eerste plaats. Of het nu gaat om het ontwerp, de keuze van de stoffen, het snijden, het naaien of de uiteindelijke afwerking en de verpakking van elk Nattou-product: Voor de conformiteit van de officiële Europese normen controleren onafhankelijke laboratoria voortdurend elke stap van het productieproces tot in de kleinste details. Alleen op deze manier kan Nattou een veilig knuffelen met een zuiver geweten garanderen.

De zachte bekleding van nicki stof is dik gevoerd en maakt iedere box tot een klein paradijs. Dankzij de bandjes, is de bekleding gemakkelijk en veelzijdig te gebruiken. Nattou maakt de producten met veel liefde, hoogwaardigheid en in mooie kleuren.

Productdetails:
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar tot 30°c
  • Afmetingen: 75 x 95 cm

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

Nattou box inleg Sam & Tobi blauw 75 x 95 cm
Adviesprijs 94,95 €
53,99 €
Top merken