Nattou Mia & Basile - Mini Muziekdier Mia het konijn

Nattou Mia & Basile - Mini Muziekdier Mia het konijn


  • Nattou Mia & Basile - Mini Muziekknuffel Basile de beer

Prijs
21,95 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A262093

Nattou Mia & Basile - Mini Muziekdier Mia het konijn
Dit knuffelige muziekdier met melodie "La-Le-Lu" is een uitnodiging om te dromen. Deze schattige knuffel is gemaakt van bijzonder zacht velours. Nattou maakt de producten met veel liefde, hoogwaardigheid en in mooie kleuren.

Details:
  • Afmetingen: 21 cm
  • Materiaal: 100% polyester
  • Oppervlakte afwasbaar
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Let op!
Muziekdoosje voor het wassen verwijderen. Het muziekdoosje mag niet in de handen van baby's of peuters belanden. Ritssluiting mag enkel door volwassenen bediend worden. Het artikel mag enkel met goed gesloten ritssluiting aan een kind worden gegeven.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Nattou Mia & Basile - Mini Muziekdier Mia het konijn
21,95 €
Top merken