Nattou Mia & Basile - Mini Muziekdier Mia het konijn

Nattou Mia & Basile - Mini Muziekdier Mia het konijn


Prijs
21,95 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A262093

EAN: 5414673562072

Nattou Mia & Basile - Mini Muziekdier Mia het konijn
Dit knuffelige muziekdier met melodie "La-Le-Lu" is een uitnodiging om te dromen. Deze schattige knuffel is gemaakt van bijzonder zacht velours. Nattou maakt de producten met veel liefde, hoogwaardigheid en in mooie kleuren.

Details:
  • Afmetingen: 21 cm
  • Materiaal: 100% polyester
  • Oppervlakte afwasbaar
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Let op!
Muziekdoosje voor het wassen verwijderen. Het muziekdoosje mag niet in de handen van baby's of peuters belanden. Ritssluiting mag enkel door volwassenen bediend worden. Het artikel mag enkel met goed gesloten ritssluiting aan een kind worden gegeven.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

Nattou Mia & Basile - Mini Muziekdier Mia het konijn
21,95 €