Nattou Sam & Toby - Muziekdoos Uil

Nattou Sam & Toby - Muziekdoos Uil


Adviesprijs
32,95 €
Prijs
21,81 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
11,14 € (34%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A247154

Nattou Sam & Toby - Muziekdoos Uil
Dit knuffelige muziekdier zorgt voor zachte dromen. Het dier is gemaakt van zachte Nicki-stof. Nattou maakt de producten met veel liefde, hoogwaardigheid en in mooie kleuren.

Details:
  • Afmetingen: 28 x 25 x 8 cm
  • Materiaal: 100% polyester
  • Oppervlakte afwasbaar
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Muziekdoosje voor het wassen verwijderen. Het muziekdoosje mag niet in de handen van baby's of peuters belanden. Ritssluiting mag enkel door volwassenen bediend worden. Het artikel mag enkel met goed gesloten ritssluiting aan een kind worden gegeven.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Nattou Sam & Toby - Muziekdoos Uil
Adviesprijs 32,95 €
21,81 €
Top merken