Nattou Sam & Toby - Nekkussen +0M Schaap

Nattou Sam & Toby - Nekkussen +0M Schaap


19,95 €
Prijs
17,78 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
2,17 € (11%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A229463

Nattou Sam & Toby - Nekkussen +0M Schaap
Het kleine, zachte nekkussen ondersteunt het kleine hoofdje van de baby tijdens het slapen. Handig voor onderweg. Nattou maakt de producten met veel liefde, hoogwaardigheid en in mooie kleuren.

Details:
 • Afmetingen: 20 x 18 x 10 cm
 • Wasbaar op 30°
 • Materiaal: 100% polyester
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 0 maanden
 • Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Service

  Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

  Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

  Meer informatie >

  Nattou Sam & Toby - Nekkussen +0M Schaap
  19,95 €
  17,78 €
  Top merken