Natttou luiertasje Sam & blauw Tobi

Natttou luiertasje Sam & blauw Tobi


Prijs
41,35 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A247730

Natttou luiertasje Sam & blauw Tobi
Deze tekst is automatisch vertaald.
De zorgeloze knuffelvreugde Nattou van uw baby komt op de eerste plaats. Of het nu gaat om de Design keuze van de stoffen, het snijden, het naaien of de uiteindelijke afwerking en verpakking van elk afzonderlijk Nattou product, onafhankelijke laboratoria controleren voortdurend elke stap van het productieproces tot in het kleinste detail om te garanderen dat de officiële Europese normen worden nageleefd. Alleen op deze manier kan Nattou een veilige knuffel met een zuiver geweten worden gegarandeerd sten .

De luiertas is geschikt voor het opbergen van zowel luiers als speelgoed. Alle Nattou producten zijn ontworpen met veel aandacht voor detail, hoge kwaliteit en in prachtige kleuren vera .

Productgegevens:
  • Met praktische riem voor bevestiging
  • Wasbaar tot 30 °C.
  • Materiaal: 100% polyester

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

Natttou luiertasje Sam & blauw Tobi
41,35 €
Top merken