New Class ic Toys Mobiele containerkraan
-12%
Adviesprijs
67,95 €
Prijs
59,49 €
Gratis levering
Bespaar nu
8,46 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 4-7 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A300916

EAN: 8718446109301

New Class ic Toys Mobiele containerkraan
Deze tekst is automatisch vertaald.
Met deze mobiele havenkraan kan de kinderhavenwereld worden uitgebreid of voltooid. Dankzij de magneet die aan de havenkraan en de containers is bevestigd, zullen de kinderen de containers gemakkelijk kunnen verlaten via aden . Alle producten die bij de haven horen zijn compatibel met elkaar en zijn geschikt voor het hijsen van de containers, hetzij met een kraan, hetzij over de weg en over zee.

New Class ic Toys biedt speelgoed aan dat bijdraagt aan een positieve ontwikkeling van het kind. Veiligheid en speelplezier staan op de voorgrond. Alle producten van New Class ic Toys voldoen aan de Europese veiligheidsnormen voor speelgoed.

Ons assortiment bestaat uit producten die gemaakt zijn van eerlijke en duurzame materialen. Met New Class ic Toys wordt het traditionele spel op een eigentijdse manier doorgegeven aan de volgende generatie. Op deze manier dragen we bij aan het leerzaam en waardevol maken van het spel.

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 57 x 20 x 41 cm
  • Materiaal: Hout
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar

Let op:
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

New Class ic Toys Mobiele containerkraan
New Class ic Toys Mobiele containerkraan
Adviesprijs 67,95 €
59,49 €