NUK Babyfles First Choice Plus Disney Winnie De Poeh 300 ml met speen

NUK Babyfles First Choice Plus Disney Winnie De Poeh 300 ml met speen


Variant:
  • NUK Babyfles First Choice Plus Disney Winnie De Poeh 300 ml met speen
  • NUK Babyfles First Choice Plus Disney Winnie De Poeh 300 ml met speen

Prijs
8,33 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-6 werkdagen

Alternatieven van de serie NUK First Choice+

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A299505

EAN: 4008600370055

NUK Babyfles First Choice Plus Disney Winnie De Poeh 300 ml met speen
Deze tekst is automatisch vertaald.
Winnie de Poeh en zijn vrienden in het NUK assortiment...
De vrolijke Winnie de Poeh, de altijd populaire beer, siert nu het NUK assortiment met hartverwarmende Design s. Naast zijn honingpot vergezellen Teigetje en I-Aah hem op zijn spannende reis in de NUK productwereld. Met moed, nieuwsgierigheid en vooral vriendschap beheersen Winnie de Poeh en zijn vrienden elk spannend avontuur. Ontdek nu de collectie!

De meest natuurlijke speen voor uw baby
NUK First Choice is al vele jaren de eerste keuze voor flesvoeding op basis van het model van borstvoeding. Met NUK First Choice + zijn we erin geslaagd om nog dichter bij de natuur te komen - voor een gezonde kaakontwikkeling en een drinkend gevoel zoals bij een moederborst.

Natuurlijk en kaakvriendelijk
De speciale NUK vorm van de NUK spenen is gebaseerd op de borst van de moeder tijdens de borstvoeding. Het laat uw baby's tong en kaak genoeg ruimte voor de natuurlijke zuigbeweging.

Zo zacht als een moederborst
Dankzij de nieuwe Softzone past de siliconen lolly zich nog beter aan het gehemelte aan - voor een natuurlijk drinkgevoel.

Geen koliek*
Het Anti-Colic Air System zorgt voor een natuurlijke stroom van voedsel. Zodat uw baby op een ontspannen manier kan drinken zonder lucht in te slikken.

Klinisch getest**
Door zijn bijzonder natuurlijke vorm wordt de NUK speen zeer goed geaccepteerd door baby's. Het is daarom ook geschikt voor baby's die borst- en flesvoeding combineren.

Babyfles van licht, splintervrij polypropyleen:
  • Onschadelijk en reukloos, vrij van bisfenol A
  • Eenvoudig te vullen en te reinigen door extra brede flessenhals
  • Veilige grip en stand door licht getailleerde flesvorm met brede flesbasis
  • Kan worden gecombineerd met alle NUK First Choice producten

*Onafhankelijk marktonderzoek onder 205 moeders, Duitsland 201899% van de moeders bevestigt dat de NUK First Choice + fles geen koliek veroorzaakt.
**Wetenschappelijk onderzoek: Moraal e.a. BMC Pediatrie 2010, 10:6. Meer informatie op https://www. nuk .en/en_en/ueber- nuk / nuk -forschung.html

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - NUK Babyfles First Choice Plus Disney Winnie De Poeh 300 ml met speen
Gemiddelde klantbeoordeling:
3 Beoordelingen
 
2
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

NUK Babyfles First Choice Plus Disney Winnie De Poeh 300 ml met speen
8,33 €