NUK Babyfoon met camera Eco Control 550VD
-36%
Adviesprijs
269,90 €
Prijs
172,00 €
Gratis levering
Bespaar nu
97,90 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A246011

EAN: 4008600254836

NUK Babyfoon met camera Eco Control 550VD
Voor betrouwbare slaapmonitoring: Digitale babyfoon met 2in1 functie
Wil je er zeker van zijn dat uw kleine lieveling na een spannende dag vol nieuwe indrukken in het rijk der dromen is gestapt en vredig slaapt? Zelfs als je niet in de kamer bent, is een babyfoon een ongecompliceerde oplossing om op elk moment te weten of je kroost goed en rustig slaapt. De premium babyfoon NUK Eco Control Video Display 550VD biedt veiligheid en betrouwbaarheid en geeft jullie als ouders een geruststellend gevoel.

De digitale babyfoon is uitgerust met de 2in1 functie. Je kunt de babyfoon gebruiken voor beeld- en geluidstransmissie of gewoon voor audiobewaking zonder beeld. Als je bijvoorbeeld waarde hecht aan een lange gebruiksduur of als je kinderen oud genoeg zijn om te slapen zonder videobewaking, kun je de camera gewoon deactiveren. Het apparaat zendt dan alleen de nachtelijke geluiden uit en bespaart extra energie. Als je je babyfoon gebruikt voor videobewaking, heb je door de zoomfunctie en automatische nachtfunctie zelfs in het donker alles in zicht.

Digitale babyfoon met eco-modus: vrij van hoogfrequente straling
De digitale babyfoon van NUK heeft een ingebouwde Eco-modus die de straling in de kinderkamer vermindert terwijl uw baby slaapt Als de Eco-modus geactiveerd is, is de babykamer 100% vrij van hoogfrequente straling en wordt de baby niet blootgesteld aan onnodige elektromagnetische straling. Bovendien controleert de Full-Eco-Control functie van de babyfoon de verbinding tussen de twee units en word je op een betrouwbare manier geïnformeerd als de kleine dromer huilt of als de verbinding verbroken is, of het bereik wordt overschreden. Zo kunt u kalm en met een gerust geweten de slaap van uw kleine schat monitoren.

Voor een ontspannen slaapritueel een babyfoon met slaapliedjes, natuurgeluiden en temperatuurcontrole
Als jouw kleine schat niet in slaap kan valllen, kunnen de vier verschillende slaapliedjes of de rustgevende natuurlijke geluiden van de digitale babyfoon je baby kalmeren en hem of haar zachtjes meevoeren naar dromenland. Je kan de melodieën en geluiden kiezen via het basisstation. Ze kunnen ook herhaald worden of in willekeurige volgorde worden afgespeeld, afhankelijk van de behoeften van je baby. Een timer zorgt ervoor dat de slaapliedjes na een door jouw vooraf ingestelde tijd automatisch worden uitgeschakeld.

Je kan het volume instellen naar wens via de babyfoon. Dankzij de heldere intercomfunctie kan je je kleine schat ook op afstand tot rust brengen. Het nachtlampje van de babyfoon kan handmatig worden in- en uitgeschakeld of automatisch door middel van de timerfunctie worden uitgeschakeld. Temperatuur is ook een belangrijke factor voor een aangename en rustgevende slaap voor uw baby. De temperatuurcontrole van de babyfoon geeft continu de kamertemperatuur weer en waarschuwt je als de temperatuur de grenswaarden overschrijdt of eronder zakt. Natuurlijk kan je deze functie ook uitschakelen.

Betrouwbare verbinding dankzij FHSS-technologie en tot 32 niet af te luisteren kanalen
Dankzij de digitale FHSS-technologie biedt de NUK Eco Control Video Display 550VD babyfoon een betrouwbare, heldere en storingsvrije signaaloverdracht, zodat je zelfs het kleinste geluidje niet zal missen. Voor extra veiligheid, tot 32 van uw eigen niet af te luisteren kanalen met automatische zoekfunctie - dus alleen jij hoort wanneer uw kleine dromer huilt of onrustig is. Blijf flexibel met de digitale babyfoon van NUK: Dankzij een bereik tot 250 m en de draadloze bediening van het draagbare basisstation kan je je dagelijkse taken uitvoeren, comfortabel een boek lezen of genieten van ontspannende uren met zijn tweetjes. Met de voedingstimerfunctie kan je altijd op tijd voorbereid zijn voor de etenstijden van je kleine schat. De oplaadbare LiPo batterijen hebben een maximale gebruiksduur van 8 uur. Lagere instellingen voor de gevoeligheid en een lager volume, evenals het display uitzetten, kunnen de levensduur van de batterij verlengen. Indien gewenst kan de babyfoon ook eenvoudig aan de muur worden gemonteerd.

Babyfoon van NUK: voor een zeker gevoel terwijl u de slaap van uw baby in de gaten houdt
Het geluidsniveaudisplay met 5 LED's is bijzonder geschikt om achtergrondgeluiden in de kinderkamer te visualiseren. Deze functie is vooral aan te bevelen wanneer het volume op het basisstation tot een minimum moet worden beperkt of zelfs uit staat. Hoe meer LED's oplichten, hoe harder je baby huilt. De signaalgevoeligheid kan handmatig worden ingesteld. Als de gevoeligheid laag is ingesteld, reageert de babyfoon alleen op zeer harde geluiden. Als de geluidsgevoeligheid hoog is ingesteld, worden ook zachtere geluiden, zoals "gebrabbel", doorgezonden. Er zijn 4 niveaus voor de signaalgevoeligheid. In elk van deze niveaus wordt de Eco-modus automatisch ingeschakeld wanneer je baby in slaap is gevallen. De signaalgevoeligheid kan ook worden gedeactiveerd, zodat een continue overdracht van alle geluiden mogelijk is. In dit geval (niveau 5) is echter ook de Eco-modus gedeactiveerd. Optioneel kan het station ook op vibreren worden ingesteld om altijd op de hoogte te zijn van alle mogelijke situaties in de kinderkamer.

Productdetails:
 • 100 % vrij van hoogfrequente straling in de Eco-modus
 • Full-Eco-Control: verbinding- en bereikcontrole ook in Eco-modus
 • 2 in 1: kan worden gebruikt voor videobewaking of alleen voor geluidsoverdracht
 • tot 4 camera's kunnen worden toegevoegd, inclusief Patrol-Mode optie
 • camera met zoom en automatische nachtzicht
 • display met energiebesparende modus en helderheidsinstellingen
 • 4 NUK slaapliedjes en natuurgeluiden incl. timer, repeat en/of shuffle
 • nachtlampje met timerfunctie, temperatuurcontrole met alarmfunctie, optioneel trilfunctie, voedingstimer, optionele wandmontage
 • waarschuwing bij bijna lege accu, en bij overschrijding van bereik, tot 8 uur gebruiksduur
 • heldere intercomfunctie
 • betrouwbare signaaloverdracht door digitale FHSS-technologie
 • tot 32 eigen, niet af te luisteren kanalen met automatisch zender zoeken.
 • instelbare geluidsgevoeligheid, optische weergave van het geluidsniveau
 • continue gebruik mogelijk zonder Eco-modus
 • draadloze werking van het draagbare basisstation via oplaadbare LiPo batterijen, de babyfoon kan alleen worden gebruikt met een netstroomadapter
 • bereik tot 250 m
Inbegrepen:
 • 1 babyfoon (zender)
 • 1 draagbaar basisstation (ontvanger)
 • 2 netstroomadapters
 • 1 oplaadbare batterij
 • 2 schroeven om de babyfoon aan de muur te bevestigen

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: NUK Babyfoon met camera Eco Control 550VD
4.5
28 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 19
 
4 Sterren
| 7
 
3 Sterren
| 2
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

NUK Babyfoon met camera Eco Control 550VD
NUK Babyfoon met camera Eco Control 550VD
Adviesprijs 269,90 €
172,00 €