NUK Drinkbeker Easy Learning Training Cup 250 ml, vanaf 8 maanden, design: vogeltjes

NUK Drinkbeker Easy Learning Training Cup 250 ml, vanaf 8 maanden, design: vogeltjes


Prijs 13,75 € Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-3 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A229049

NUK Drinkbeker Easy Learning Training Cup 250 ml, vanaf 8 maanden, design: vogeltjes
Bepaald jouw kleintje ook het verloop van de dag? Dan heb je producten nodig, die de dagelijkse uitdagingen snel en ongecompliceerd oplossen. Bijvoorbeeld de overgang van de borst naar de fles of het zelf leren drinken uit een beker of glas. Om ouders en kinderen bij deze stappen te helpen, is er de NUK Easy Learning collectie.

De naam zegt het al! Met de drinkopzet van de Trainer Cup trainen de kinderen het zelfstandig drinken. Zodat de kinderen de Cup altijd kunnen vasthouden, heeft hij ergonomisch gevormde grepen.

Met innovatief anti-lek ventielsysteem. Zo leren de kinderen drinken, zonder dat ze moeten zuigen. Geschikt voor kinderen vanaf 8 maanden

Productdetails:
 • Leeftijd: Vanaf 8 maanden
 • Design: roze
 • Motief: Vogeltjes
 • Inhoud: 250 ml
 • Vrij van BPA
 • Hygïenisch en betrouwbaar
 • Traint het zelfstandig drinken zoals bij een normale drinkbeker, zonder tuitje.
 • Anti-lek

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - NUK Drinkbeker Easy Learning Training Cup 250 ml, vanaf 8 maanden, design: vogeltjes
Gemiddelde klantenbeoordeling: 15 Beoordelingen
 
12
 
1
 
1
 
0
 
1
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
NUK Drinkbeker Easy Learning Training Cup 250 ml, vanaf 8 maanden, design: vogeltjes
13,75 €
Top merken