NUK Drinkbeker Mini Magic Beker 160 ml van de 6e maand Design : Disney Mickey Mouse

NUK Drinkbeker Mini Magic Beker 160 ml van de 6e maand Design : Disney Mickey Mouse


Variant:
 • NUK Drinkbeker Mini Magic Beker 160 ml van de 6e maand Design : Disney Mickey Mouse
 • NUK Drinkbeker Mini Magic Beker 160 ml van de 6e maand Design : Disney Minnie Mouse

Prijs
12,87 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-6 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A300475

EAN: 4008600378266

NUK Drinkbeker Mini Magic Beker 160 ml van de 6e maand Design : Disney Mickey Mouse
Deze tekst is automatisch vertaald.
De NUK Mini Magic Cup ontmoet de populaire stripfiguren Mickey & Minnie. Mouse
Onze jongste kinderen kunnen voor korte tijd zelfstandig leren drinken met de wereldberoemde Disney-figuren Mickey & Minnie Mouse . Klassieke modern e Design s sieren de NUK Mini Magic Cup en verrukken zowel kleine als grote Disney-fans. Ontdek nu de unieke motieven!

Leren drinken binnen handbereik
De NUK Mini Magic Cup stelt zelfs de kleinste kinderen in staat om te drinken zoals de volwassenen. De 360° drinkrand stimuleert en traint het drinken van alle kanten - bijna als een gewone beker. Het "magische" verschil: de beker kan niet lekken, omdat een siliconen schijf de bevestiging aan de binnenkant afdicht. Drinken is nog steeds kinderspel: je kind hoeft alleen maar op de rand van de beker te zuigen. De beker is ook extra klein en handig. Dankzij de ergonomische handgrepen kunnen zelfs kleine vingers en handen hem moeiteloos vasthouden. En zodat de NUK Mini Magic Cup overal schoon en veilig blijft, wordt hij door een extra deksel beschermd.

NUK Mini Magic Beker - drinken zoals de volwassenen, vooral voor de kleintjes.
De beker is gemaakt van een hoogwaardig en robuust materiaal en bedrukt met leuke motieven. Het bestaat uit slechts enkele losse onderdelen die in een handomdraai gedemonteerd en weer in elkaar gezet kunnen worden. Alle onderdelen zijn eenvoudig en effectief te reinigen.

NUK Evolution Cups - de juiste beker voor elke fase van de ontwikkeling
Zelfstandig leren drinken is een van de belangrijkste stappen in de ontwikkeling van uw baby en is een echte uitdaging van geduld en vaardigheid. Daarom hebben we de NUK Evolution Cups - drinkbekers ontwikkeld, in twee maten en met verschillende drinkopzetstukken die meegroeien met je kind. Elke beker is ontworpen om in een andere leerfase te passen en kan gemakkelijk worden veranderd naarmate de vaardigheden van uw baby toenemen. Bovendien zijn alle drinkopzetstukken 100% lekvrij. Zo krijgt uw kind altijd de steun die hij of zij op dat moment nodig heeft en het plezier van het leren drinken.

productdetails:
 • Design : Grijs
 • Motief: Disney Mickey Mouse
 • Materiaal: polypropyleen / silicone
 • Geschikt voor 160 ml
 • Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden
 • De drinkrand maakt het mogelijk om gemakkelijk van alle kanten te drinken.
 • Zachte, ergonomische handgrepen voor gemakkelijk vastpakken
 • Geïntegreerd beluchtingsventiel voor ongestoord drinken
 • Lekvrij door siliconen afdichtschijf
 • Gemakkelijk te monteren en te reinigen
 • Vaatwasmachinebestendig
 • Met consumentvriendelijke, praktische schaal

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Onze bestsellers

NUK Drinkbeker Mini Magic Beker 160 ml van de 6e maand Design : Disney Mickey Mouse
12,87 €