25% in de app | 20% in de shop
25% in de app | 20% in de shop
Alleen vandaag:
MODE Actie
24
Uren
00
Min.
00
Sec.
i
NUK First Choice Disney Winnie de Poeh

NUK First Choice Disney Winnie de Poeh


Prijs
10,80 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-6 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A299438

EAN: 4008600369264

NUK First Choice Disney Winnie de Poeh
Deze tekst is automatisch vertaald.
Winnie de Poeh en zijn vrienden in het NUK assortiment
De vrolijke Winnie de Poeh, de altijd populaire beer, siert nu het NUK assortiment met hartverwarmende Design s. Naast zijn honingpot vergezellen Teigetje en I-Aah hem op zijn spannende reis in de NUK productwereld. Met moed, nieuwsgierigheid en vooral vriendschap beheersen Winnie de Poeh en zijn vrienden elk spannend avontuur. Ontdek nu de collectie!

NUK Trainer Cup: leren drinken is gemakkelijk
De NUK Trainer Cup maakt de overgang van fles naar beker gemakkelijker voor baby's. De frisdrankuitloop is bijzonder zacht voor het gehemelte en het tandvlees. Dankzij de ergonomisch gevormde handgrepen kan uw kleintje de beker ook moeiteloos met de hele hand of vingers vasthouden. En om overstromingen te voorkomen is de NUK Trainer Cup 100% lekvrij en zorgt een extra deksel ervoor dat de beker schoon en veilig wordt getransporteerd.

NUK Trainingsbeker - een stevige grip, zacht voor de mond
De beker is gemaakt van een hoogwaardig en robuust materiaal, 100% BPA-vrij en bedrukt met leuke motieven. Het bestaat uit slechts enkele losse onderdelen die in een handomdraai gedemonteerd en weer in elkaar gezet kunnen worden. Alle onderdelen zijn eenvoudig en effectief te reinigen.

NUK Evolution Bekers - de juiste beker voor elke fase van de ontwikkeling
Zelfstandig leren drinken is een van de belangrijkste stappen in de ontwikkeling van uw baby en is een echte uitdaging van geduld en vaardigheid. Daarom hebben we de NUK Evolution Cups ontwikkeld - drinkbekers met verschillende drinkopzetstukken die meegroeien met je kind. Elke beker is ontworpen om in een andere leerfase te passen en kan gemakkelijk worden veranderd naarmate de vaardigheden van uw baby toenemen. Bovendien zijn alle drinkopzetstukken 100% lekvrij. Op deze manier krijgt uw kind altijd de aanmoediging die hij of zij op dit moment nodig heeft en blijft het plezier van het leren drinken behouden.

productdetails:
  • Zachte siliconen drinktuit voor kinderen van 6-18 maanden
  • Thema: Winnie de Poeh
  • Design Beige
  • vulhoeveelheid: 230 ml
  • Frisdrankuitloop, vooral zacht voor het gehemelte en het tandvlees
  • Ergonomisch gevormde handgrepen - gemakkelijk vast te houden voor kleine handen
  • Beker van robuust materiaal (PP), met beschermkap voor onderweg
  • Vrij van BPA
  • Motieven in unieke Design , gelimiteerde oplage

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Onze bestsellers

NUK First Choice Disney Winnie de Poeh
10,80 €