NUK First Choice Plus PA-fles met siliconen drinkspeen Gr.1 S 150ml rood

NUK First Choice Plus PA-fles met siliconen drinkspeen Gr.1 S 150ml rood

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
 • Gratis levering vanaf 40,00 €
 • Nog 14 beschikbaar!
 • NUK First Choice Plus PA fles met siliconen drinkspeen Gr.1 S 150ml blauw

7,30 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A172379

NUK First Choice Plus PA-fles met siliconen drinkspeen Gr.1 S 150ml rood
NUK First Choice Plus PA-fles, 150ml, met siliconen drinkspeen maat 0-6 maanden S, rood
Details:
 • Zeer zachte, orthodontische siliconen drinkspeen maat 0-6 maanden S (extra fijne gaatjes = dun vloeibaar voedsel en moedermelk)
 • Klinisch getest**: Voor een optimale combinatie van borst- en flesvoeding
 • Voorkomt kolieken: verbeterd anti-koliek air systeem
 • Extra brede fles hals, voor eenvoudig vullen en schoonmaken
 • Fles van transparant polyamide, 150ml inhoud, BPA vrij
De natuurlijk drinkspeen voor je baby
Orthodontische flesspeen met brede hals waardoor drinken natuurlijk blijft. NUK FIRST CHOICE combineert alle orthodontische voordelen van de NUK vorm met het gevoel van borstvoeding.

Natuurlijke en orthodontische vorm
De speen gevormd naar de tepel van de moeder tijdens het geven van borstvoeding. Door de brede fysiologische vorm van de speen zorgt het zuigen van de baby voor dezelfde inspanning als bij borstvoeding en wordt daarmee het zuigritme van borstvoeding nagebootst

Zacht als de moederborst
De nieuwe ''Soft Zone'' past zich nog meer aan op het tandvlees tijdens het zuigen. Dit zorgt voor een natuurlijk gevoel tijdens het drinken.

Het NUK Anti-Koliek AIR SYSTEEM
Balanceert het vacuüm in de fles, wat koliek en de ongemakken van het inslikken van lucht bij je baby helpt te voorkomen.

Klinisch getest
Door de bijzonder natuurlijke vorm wordt de NUK drinkspeen zeer goed door zuiglingen geaccepteerd. Daarmee is hij geschikt voor baby's waarbij borst- en flesvoeding met elkaar gecombineerd worden.

Babyflessen gemaakt van licht en transparant polyamide
 • Duurzaam en hygiënisch - hoogwaardig materiaal, gaat zeer lang mee
 • Zonder schadelijke stoffen, geurloos - BPA vrij
 • Makkelijk vullen en schoonmaken - door extra brede fleshals
 • Zekere grip en stabiliteit- door de licht getailleerde flesvorm met brede bodem
 • Combineerbaar met alle NUK First Choice producten

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK First Choice Plus PA-fles met siliconen drinkspeen Gr.1 S 150ml rood
7,30 €