NUK Flessenwarmer Thermo Express Plus
Adviesprijs
51,90 €
Prijs
50,86 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A203903

EAN: 4008600229322

NUK Flessenwarmer Thermo Express Plus
Flessenwarmers horen tot de vele apparaten, die het leven makkelijker maken. Hij brengt de melk of ook later het eten op de juiste temperatuur. Controlerende blikken op de thermometer en het afkoelen van te warme flesjes hoort tot het verleden. De NUK Thermo Express Plus flessenwarmer verwarmt voeding snel op ideale temperatuur.

Voor het kopen moeten ouders overleggen, in welke situaties de verwarmer wordt gebruikt. Als je veel met de auto onderweg bent, is de Thermo Express Plus perfect: Hij kan ook in de auto worden gebruikt en kan met de passende adapter worden aangesloten.

Het gebruik van de NUK Thermo Express Plus is super eenvoudig: De juiste hoeveelheid water toevoegen en de voeding met behulp van het mandje in de flessenwarmer zetten. Kies de modus 'huis' of 'auto', druk op de knop en de Thermo Express Plus verwarmt de voeding in slechts 90 seconden*

De plaatsbesparende en lichte NUK Thermo Express Plus biedt ook maximale veiligheid. Hij heeft een bescherming tegen oververhitting en schakelt zich na het opwarmen automatisch uit. Het mandje functioneert als houder waarmee babyflesjes en glaasjes in de verwarmer gezet kunnen worden en er weer uitgehaald kunnen worden.

Productdetails:
  • Verwarmt voeding extra snel
  • Inclusief autoadapter-kabel voor het verwarmen van voeding onderweg
  • Eenvoudig te bedienen door controlelampje tijdens het opwarmen - schakelt automatisch uit
  • Probleemloos wisselen tussen Home en Car modus met een schakelaar
  • Geschikt voor vrijwel alle glaasjes en flessen
  • *van kamertemperatuur tot drinktemperatuur - bij het verwarmen van 120 ml in een 240 ml fles

Tip:
  • Voor flesjes van PE en moedermelk-bewaarzakjes is het apparaat niet geschikt
  • Technische details: 220 - 240 Volt, 500 Watt (Home-modus)
  • De NUK Thermo Express flessenwarmer moet regelmatig worden ontkalkt, om de functionaliteit te waarborgen
  • Let op, overschrijdt niet de maximale hoeveelheid water van 11 ml, dan wordt de voeding niet warm

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: NUK Flessenwarmer Thermo Express Plus
4.5
77 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 56
 
4 Sterren
| 17
 
3 Sterren
| 2
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

NUK Flessenwarmer Thermo Express Plus
NUK Flessenwarmer Thermo Express Plus
Adviesprijs 51,90 €
50,86 €