NUK Fopspeen Genius Color Gr. 2 Silicone Meisje 2 x Set van 2

NUK Fopspeen Genius Color Gr. 2 Silicone Meisje 2 x Set van 2


Variant:
  • NUK Fopspeen Genius Color Gr. 2 Siliconenjongen 2 x Set van 2
  • NUK Fopspeen Genius Color Gr. 2 Silicone Meisje 2 x Set van 2

Prijs
14,98 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A306774

NUK Fopspeen Genius Color Gr. 2 Silicone Meisje 2 x Set van 2
Deze tekst is automatisch vertaald.
NUK Genius : altijd een goede keuze
Bij het kiezen van een fopspeen voor uw baby vertrouwen veel ouders op de NUK Genius . Het bevredigt baby's aangeboren zuigbehoefte, kalmeert en troost. Wanneer baby's actief op de fopspeen zuigen, ondersteunt dit de belangrijke training van de mond- en kaakspieren, wat een gezonde mondontwikkeling bevordert. De kaakvriendelijke NUK -vorm is ontwikkeld in samenwerking met medische deskundigen en wordt voortdurend geoptimaliseerd. Nu is het mogelijk gebleken de kaakvriendelijke vorm verder te verbeteren, waardoor de NUK Genius fopspeen nog tandvriendelijker is geworden.

Optimale aanpassing
De nieuwe Genius is bijzonder zacht aan de bovenzijde van het zuiggedeelte en past zich daardoor optimaal aan het gehemelte van de baby aan.

Meer vrije ruimte
Het extra platte zuiggedeelte biedt de tong nog meer vrije ruimte en maakt een natuurlijke zuigbeweging mogelijk. Dankzij de soepele overgang van de speenhals naar het zuiggedeelte voelt de fopspeen voor baby bijzonder vertrouwd en natuurlijk aan.

Minder druk op kaak en tanden
De speenhals van de Genius is nog dunner en smaller om de druk op de kaak en de tanden te verminderen. Het doorzichtige siliconenmateriaal is gemakkelijk te reinigen en is bijzonder temperatuurbestendig. Het is vrij van schadelijke stoffen, kookvast, reukloos, transparant en heeft een glad oppervlak. De modern en motieven en kleuren maken de NUK Genius Color ook optisch tot een echte high light en de perfecte aanvulling op elke modieuze outfit.

Voor de liefde van duurzaamheid: NUK fopspeen met herbruikbare verpakking
Duurzaamheid is erg belangrijk voor ons. Wij willen ouders de kans geven om onze verpakkingen na het uitpakken opnieuw te gebruiken in plaats van ze weg te gooien. Elke NUK fopspeen wordt nu geleverd in een stevig, herbruikbaar doosje dat de fopspeen schoon houdt en beschermt - een ideale oplossing om baby's favoriete metgezel te beschermen tegen vuil en vocht, vooral tijdens het reizen.

Product details:
  • Nog tandvriendelijker dankzij de verbeterde vorm: minder druk op kaak en tanden
  • Ontwikkeld en geoptimaliseerd met medewerking van tandartsen
  • Extra zachte bovenzijde en extra vlak zuiggedeelte, extra dunne en bijzonder smalle speenhals
  • Optimale aanpassing aan het gehemelte en meer vrije ruimte voor de tong
  • Herbruikbare transportbox, BPA-vrij
  • 4 stuks

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: NUK Fopspeen Genius Color Gr. 2 Silicone Meisje 2 x Set van 2
5
12 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 11
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

NUK Fopspeen Genius Color Gr. 2 Silicone Meisje 2 x Set van 2
NUK Fopspeen Genius Color Gr. 2 Silicone Meisje 2 x Set van 2
14,98 €