NUK Fopspeen Gratis style Night siliconen maat 2 paars / roze 4 stuks vanaf de 6e maand

NUK Fopspeen Gratis style Night siliconen maat 2 paars / roze 4 stuks vanaf de 6e maand


Variant:
 • NUK Fopspeen Gratis style Night siliconen maat 2 paars / roze 4 stuks vanaf de 6e maand
 • NUK Fopspeen Gratis style Night siliconen maat 2 groen/blauw 4 stuks vanaf de 6e maand

Prijs
15,69 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A291541

NUK Fopspeen Gratis style Night siliconen maat 2 paars / roze 4 stuks vanaf de 6e maand
Deze tekst is automatisch vertaald.
De nieuwe NUK Free style silicone fopspeen: gemodelleerd op de vrouwelijke borst bij het geven van borstvoeding.

Voor onze kleintjes zijn er veel spannende avonturen te ontdekken, dag na dag. De fopspeen is een betrouwbare vriend die de baby zekerheid geeft en kalmeert. Het maakt niet uit of vreemde gezichten, vreemde geluiden of een vreemde omgeving de kleine hebben verontrust, het vertrouwde en instinctieve zuigen op de fopspeen zal hem snel ontspannen.

Om deze feel-good factor steeds verder te optimaliseren, heeft de uitvinder van de orthodontisch correcte fopspeen de Original vorm NUK nu nog beter gemaakt. Het is gemodelleerd naar de vrouwelijke borst bij het geven van borstvoeding, die perfect in de mond past als de baby er op zuigt. Het bijzondere aan deze fopspeen is dat hij bijzonder dun en smal is om de druk op de tanden en kaak te verminderen. Het vlakke zuiggedeelte en de gladde onderkant zorgen voor een aangenaam mondgevoel en geven de tong veel ruimte voor de natuurlijke zuigbeweging. NUK Dummies passen zich perfect aan het gehemelte van het kind aan en worden daarom bijzonder snel door baby's geaccepteerd*. Ze zorgen voor ontspanning voor baby's en hun ouders.

Aanbevolen door deskundigen: De nieuwe NUK fopspenen kalmeren als nooit tevoren

Omdat NUK een gezonde algemene ontwikkeling van de baby bijzonder belangrijk is, wil NUK elke NUK baby een fopspeen die dicht bij de natuur staat en geschikt is voor de kaak. Door de verdere ontwikkeling van de orthodontische NUK Original vorm volgens de laatste medische bevindingen, kalmeert de nieuwe NUK fopspeen beter dan ooit tevoren, omdat door de bekende vorm, zelfs borstgevoede baby's deze fopspeen goed accepteren. Moeders die borstvoeding geven hebben bevestigd dat de NUK fopspeen geen nadelige invloed heeft op de borstvoeding*. Het biedt dus wat tijd voor ontspanning en rust, zelfs voor pasgeboren moeders.

Bovendien veroorzaken NUK fopspenen geen verkeerde uitlijning van tanden en kaken. Dit wordt gewaarborgd door het smalle, vlakke en dunne zuiggedeelte. Het minimaliseert de druk op de kleine tanden en kaken en laat de tong voldoende ruimte voor de natuurlijke zuigkracht. Nog een reden waarom de nieuwe NUK fopspeen wordt gewaardeerd en aanbevolen door zowel verloskundigen, kinderartsen als orthodontisten.

De testresultaten spreken ook duidelijk in het voordeel van de nieuwe fopspeen: 100%** van de ondervraagde orthodontisten bevestigde dat de nieuwe NUK fopspeen geen kaak- of tandfouten veroorzaakt, 95%* van de baby's accepteert de NUK fopspeen, 90%* van de moeders beveelt hem aan bij anderen en 92%* van de moeders die borstvoeding geven, bevestigen dat de nieuwe NUK fopspeen geen nadelige invloed heeft op de borstvoeding.

Duurzaamheid voor de liefde: NUK fopspeen met herbruikbare verpakking.

Duurzaamheid is voor ons een NUK prioriteit. NUK wil ouders de mogelijkheid geven om de verpakking na het uitpakken te blijven gebruiken in plaats van deze weg te gooien. Elke NUK fopspeen wordt nu geleverd in een stevige, herbruikbare doos die de fopspeen schoon houdt en beschermt - een ideale oplossing om de favoriete metgezel van de baby schoon en droog te houden als hij onderweg is.

De NUK gratis style siliconen fopspeen is bijzonder zacht voor de huid van het kind.

De NUK Free style Fopspeen kan niet alleen overtuigen door zijn liefdevol gekozen motieven en kleuren. Deze fopspeen is ook bijzonder zacht voor de zachte huid van de baby dankzij de grote ventilatieopeningen en minder contactoppervlak. De platte knop van de fopspeen heeft een geïntegreerde, discrete ring en is gemakkelijk vast te pakken, zelfs voor de kleinste handen. Het heldere siliconenmateriaal is eenvoudig te reinigen en is bijzonder temperatuurbestendig. Het is vrij van schadelijke stoffen, kookbestendig, reukloos, transparant en heeft een glad oppervlak.

Alle NUK fopspenen hebben het NUK luchtsysteem. Via een ventiel kan de lucht uit het zuiggedeelte ontsnappen. Dit houdt het lekker zacht, en ontlast de kaak.

*Onafhankelijk marktonderzoek, 307 moeders, Duitsland 2017
** Onafhankelijk marktonderzoek, 50 orthodontisten, 50 kinderartsen en 50 verloskundigen (representatieve selectie), Duitsland 2017

NUK Gratis style Night : NUK Fopspeen met lichteffect.

NUK Verlichte fopspenen helpen baby om gemakkelijk zijn weg te vinden naar het land van de dromen. Dankzij een lichtgevend materiaal dat onschadelijk is voor baby's, stralen ze in het donker een zachte gloed uit en zijn ze dus 's nachts snel en gemakkelijk te vinden.

Productdetails:
 • Verbeterde NUK Original vorm - gemodelleerd op de vrouwelijke borst bij het geven van borstvoeding, die perfect in de mond past wanneer de baby erop zuigt
 • Dunne en smalle speenhals vermindert de druk op de kaak en de tanden
 • Vlakke zuiggedeelte en gladde onderkant - voor een aangenaam mondgevoel en veel ruimte voor de natuurlijke zuigbeweging
 • Stevige, herbruikbare transportkist
Technische details:
 • Grootte: 2 vanaf de 6e maand (6 - 18 maanden)
 • Serie: Gratis style
 • Vrij van BPA
 • Materiaal: silicone
 • 4 stuks per verpakking

Accessoires

Prijs
8,00 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - NUK Fopspeen Gratis style Night siliconen maat 2 paars / roze 4 stuks vanaf de 6e maand
Gemiddelde klantenbeoordeling:
1 Beoordelingen
 
0
 
0
 
0
 
1
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

NUK Fopspeen Gratis style Night siliconen maat 2 paars / roze 4 stuks vanaf de 6e maand
15,69 €