NUK Fopspeen Night & Dag Gr. 2 Siliconenjongen 2 x Set van 2

NUK Fopspeen Night & Dag Gr. 2 Siliconenjongen 2 x Set van 2


Variant:
  • NUK Fopspeen Night & Dag Gr. 2 Siliconenjongen 2 x Set van 2
  • NUK Fopspeen Night & Dag Gr. 2 Silicone Meisje 2 x Set van 2

Prijs
11,61 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A306791

NUK Fopspeen Night & Dag Gr. 2 Siliconenjongen 2 x Set van 2
Deze tekst is automatisch vertaald.
Dag na dag beleven onze kleintjes vele spannende avonturen. De fopspeen is een betrouwbare vriend die baby's een gevoel van veiligheid geeft en hen geruststelt. Het maakt niet uit of vreemde gezichten, vreemde geluiden of een vreemde omgeving de kleine hebben bezorgd, het zal snel weer ontspannen door het vertrouwde en instinctieve zuigen op de fopspeen. Om deze feel-good factor verder te optimaliseren heeft NUK , de uitvinder van de kaakvriendelijke fopspeen, nu de Original vorm nog beter gemaakt.
Het is gemodelleerd naar de vrouwelijke borst tijdens de borstvoeding, die perfect in de mond past als de baby er op zuigt. Het bijzondere aan deze fopspeen is dat hij bijzonder dun en smal is om de druk op tanden en kaak te verminderen. Het vlakke zuiggedeelte en de gladde onderkant zorgen voor een aangenaam mondgevoel en geven de tong veel ruimte voor de natuurlijke zuigbeweging. NUK Fopspenen passen zich perfect aan het gehemelte van het kind aan en worden daarom bijzonder snel door baby's geaccepteerd*. Zo zorgen ze voor ontspanning voor baby's en hun ouders.

Aanbevolen door deskundigen: de NUK fopspeen kalmeert als nooit tevoren.
Omdat we ons vooral zorgen maken over de gezonde algemene ontwikkeling van de baby, willen we dat elke NUK baby een fopspeen heeft die dicht bij de natuur staat en geschikt is voor de kaak. Dankzij de verdere ontwikkeling van de kaakvriendelijke NUK Original vorm volgens de laatste medische bevindingen is de NUK fopspeen rustiger dan ooit, omdat de bekende vorm betekent dat zelfs borstgevoede baby's deze fopspeen goed accepteren. Moeders die borstvoeding geven hebben bevestigd dat de NUK fopspeen niet interfereert met de borstvoeding*.
Het zorgt dus voor enige tijd voor ontspanning en rust, zelfs voor nieuwe mama's. Bovendien veroorzaken NUK fopspenen geen verkeerde uitlijning van het gebit en de kaak. Het smalle, platte en dunne zuiggedeelte zorgt hiervoor. Het minimaliseert de druk op de kleine tanden en kaak en laat de tong voldoende ruimte voor de natuurlijke zuigbeweging. Nog een reden waarom de NUK fopspeen wordt gewaardeerd en aanbevolen door zowel verloskundigen, kinderartsen als orthodontisten. De testresultaten spreken ook duidelijk in het voordeel van de fopspeen: 100%** van de ondervraagde orthodontisten bevestigen dat de NUK fopspenen geen kaak- of tandfouten veroorzaken, 95%* van de baby's accepteert de NUK fopspeen, 90%* van de moeders beveelt hem aan en 92%* van de moeders die borstvoeding geven bevestigen dat de NUK fopspeen geen nadelige invloed heeft op de borstvoeding.

*Onafhankelijk marktonderzoek, 307 moeders; Duitsland 2017
**Afhankelijk marktonderzoek, 50 orthodontisten, 50 kinderartsen en 50 verloskundigen; Duitsland 2017.

Voor de liefde voor duurzaamheid: NUK Fopspeen met herbruikbare verpakkingen
Duurzaamheid is erg belangrijk voor ons. We willen ouders de mogelijkheid geven om onze verpakkingen na het uitpakken opnieuw te gebruiken in plaats van ze weg te gooien. Elke NUK fopspeen wordt nu geleverd in een stevige, herbruikbare doos die de fopspeen schoon houdt en beschermt - een ideale oplossing om de favoriete metgezel van de baby te beschermen tegen vuil en vocht, vooral tijdens het reizen.

De NUK Trendline Night siliconen fopspeen - het perfecte slaapmiddel voor baby's.
De NUK Trendline Night fopspeen is niet alleen leuk om overdag te gebruiken, maar helpt ook onze kleintjes gemakkelijk de weg te vinden naar het land van de dromen. Dankzij het onschuldige lichtgevende materiaal in de fopspeenknop glanzen de schattige motieven zelfs in het donker in een zachte gloed. De anatomisch gevormde mondplaat met vlakke knop vermijdt drukpunten in de buik- en zijligging, waardoor de fopspeen ideaal is om in slaap te vallen. Het heldere siliconenmateriaal is eenvoudig te reinigen en is bijzonder temperatuurbestendig. Het is vrij van schadelijke stoffen, kookbestendig, reukloos, transparant en heeft een glad oppervlak.

Alle NUK fopspenen hebben het NUK Air System. Een ventiel zorgt ervoor dat de lucht uit het zuiggedeelte kan ontsnappen. Dit houdt het lekker zacht en ontlast de kaak.

Productdetails:
  • Knop met gloed in het donker - onschadelijk lichtgevend materiaal.
  • Anatomisch gevormde mondplaat met platte knop om drukpunten in buik- en zijligging te vermijden - ideaal om in slaap te vallen
  • Dunne en smalle speenhals vermindert de druk op de kaak en de tanden
  • Vlakke zuiggedeelte en gladde onderkant - voor meer ruimte voor natuurlijke zuigbeweging
  • Herbruikbare fopspeendoos, BPA-vrij
  • 4 stuks

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: NUK Fopspeen Night & Dag Gr. 2 Siliconenjongen 2 x Set van 2
5
5 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 4
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Nederlandstalige beoordelingen:

Meer klantbeoordelingen zien
Inhoud wordt geladen ...

Onze bestsellers

NUK Fopspeen Night & Dag Gr. 2 Siliconenjongen 2 x Set van 2
NUK Fopspeen Night & Dag Gr. 2 Siliconenjongen 2 x Set van 2
11,61 €