NUK Fopspeen Night & Day Trendline Silicone Gr. 2, vanaf 6 maanden, roze/transparant
Momenteel uitverkocht

NUK Fopspeen Night & Day Trendline Silicone Gr. 2, vanaf 6 maanden, roze/transparant

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering vanaf 40,00 €

6,98 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A228632

NUK Fopspeen Night & Day Trendline Silicone Gr. 2, vanaf 6 maanden, roze/transparant
Voor onze kleintjes zijn er elke dag spannende avonturen te ontdekken. De fopspeen is een betrouwbare vriend die je baby geborgenheid geeft en kalmeert. Vreemde gezichten, vreemde geluiden of onbekende omgeving kunnen je kleine soms onrustig maken. Door de instinctieve zuiging zal je baby snel weer ontspannen.

Om deze feelgood factor te optimaliseren, heeft NUK, uitvinder van de fopspeen, de originele vorm nog beter gemaakt. De fopspeen is gebaseerd op de vrouwelijke borst tijdens de borstvoeding, dat perfect in het mondje past wanneer de baby er op zuigt. Het bijzondere aan deze fopspeen: Hij is bijzonder dun om de druk op de tandjes en kaken te verminderen Het vlakke deel van de speen en het gladde onderstuk zorgt voor een aangenaam gevoel in de mond en geeft de tong veel ruimte voor het zuigen. NUK fopspenen passen zich perfect aan het gehemelte van het kind aan en worden daarom bijzonder snel aanvaard. Op die manier zorg je voor ontspanning bij baby´s en ouders.Eenvoudig te reinigen en extreem temperatuurbestendig De speen is vrij van schadelijke stoffen, reukloos, transparant en heeft een glad oppervlak.

Alle NUK spenen hebben het NUK Air Systeem. Door een ventiel kan de lucht uit het mondstuk ontsnappen.

Productdetails:
 • Leeftijd: Vanaf 6 (tot 18) maanden
 • Design: roze/transparant
 • Motieven: Wolken
 • Aantal: 2 fopspenen per verpakking
 • Materiaal: silicone
 • Vrij van BPA.
 • Glow in the dark

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - NUK Fopspeen Night & Day Trendline Silicone Gr. 2, vanaf 6 maanden, roze/transparant
Gemiddelde klantenbeoordeling: 3 Beoordelingen
 
2
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies