NUK Fopspeen Trendline Night & Dag siliconenwolken / roze Gr. 2 4 stuks uit de 6e maand

NUK Fopspeen Trendline Night & Dag siliconenwolken / roze Gr. 2 4 stuks uit de 6e maand


Prijs
11,50 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A291427

NUK Fopspeen Trendline Night & Dag siliconenwolken / roze Gr. 2 4 stuks uit de 6e maand
Deze tekst is automatisch vertaald.
De nieuwe NUK Night & Day-siliconenfopspeen Trendline : gemodelleerd naar de vrouwelijke borst tijdens de borstvoeding

Voor je kleintje zijn er vele spannende avonturen om dag na dag te ontdekken. De fopspeen is een betrouwbaar vriendje dat uw baby een gevoel van veiligheid geeft en hem kalmeert. Het maakt niet uit of je kleintje gestoord wordt door vreemde gezichten, vreemde geluiden of een vreemde omgeving, het vertrouwde en instinctieve zuigen op de fopspeen zal haar snel weer ontspannen.
Om deze feel-good factor steeds verder te optimaliseren heeft de uitvinder van de fopspeen, die geschikt is voor baby's, de Original vorm NUK nu nog beter gemaakt. Het is gemodelleerd naar de vrouwelijke borst bij het geven van borstvoeding, die perfect in de mond past als je baby er op zuigt. Het bijzondere aan deze fopspeen is dat hij bijzonder dun en smal is om de druk op tanden en kaak te verminderen. Het vlakke zuiggedeelte en de gladde onderkant zorgen voor een aangenaam mondgevoel en geven de tong veel ruimte voor de natuurlijke zuigbeweging. NUK Dummies passen zich perfect aan het gehemelte van het kind aan en worden daarom bijzonder snel door baby's geaccepteerd*. Ze zorgen voor ontspanning voor baby's en hun ouders.

Aanbevolen door deskundigen: De nieuwe NUK fopspenen kalmeren als nooit tevoren

Omdat NUK een gezonde algemene ontwikkeling van uw baby bijzonder belangrijk is, wil NUK elke NUK baby een fopspeen die dicht bij de natuur staat en geschikt is voor de kaak. De nieuwe fopspeen is ontwikkeld volgens NUK Original de nieuwste medische inzichten, en door het vertrouwde ontwerp accepteren zelfs borstgevoede baby's deze fopspeen goed. Moeders die borstvoeding geven hebben NUK bevestigd dat de NUK fopspeen geen nadelige invloed heeft op de borstvoeding*. Het zorgt dus voor wat ontspanning en rust, zelfs voor nieuwe moeders.
Bovendien veroorzaken NUK fopspenen geen verkeerde uitlijning van tanden en kaken. Dit wordt gewaarborgd door het smalle, vlakke en dunne zuiggedeelte. Het minimaliseert de druk op de kleine tanden en kaak en laat de tong voldoende ruimte voor de natuurlijke zuigbeweging. Nog een reden waarom de nieuwe NUK fopspeen wordt gewaardeerd en aanbevolen door zowel verloskundigen, kinderartsen als orthodontisten.

De testresultaten spreken ook duidelijk in het voordeel van de nieuwe NUK fopspeen: 100%** van de ondervraagde orthodontisten bevestigt dat de nieuwe NUK fopspeen geen kaak- of tandfouten veroorzaakt, 95%* van de baby's accepteert de NUK fopspeen, 90%* van de moeders beveelt hem aan bij anderen en 92%* van de moeders die borstvoeding geven, bevestigen dat de nieuwe NUK fopspeen geen nadelige invloed heeft op de borstvoeding.

Omwille van de duurzaamheid: NUK fopspenen met herbruikbare verpakkingen

Duurzaamheid is voor ons een NUK prioriteit. NUK wil ouders de mogelijkheid geven om de verpakking na het uitpakken te blijven gebruiken in plaats van deze weg te gooien. Elke NUK fopspeen wordt nu geleverd in een stevige, herbruikbare doos die de fopspeen schoon houdt en beschermt - een ideale oplossing om de favoriete metgezel van de baby schoon en droog te houden als hij onderweg is.

De NUK Night & Day-siliconenfopspeen Trendline - het perfecte slaapmiddel voor uw baby

De NUK Night & Day-fopspeen is niet alleen erg leuk overdag, maar helpt ook je kleintje om gemakkelijk het land van de dromen te vinden. Want dankzij het ongevaarlijke lichtgevende materiaal in de zuigknop glanzen de schattige motieven ook in het donker in een zachte gloed. De anatomisch gevormde mondplaat met vlakke knop vermijdt drukpunten in de buik- en zijligging, waardoor de fopspeen ideaal is om in slaap te vallen. Het heldere siliconenmateriaal is eenvoudig te reinigen en is bijzonder temperatuurbestendig. Het is vrij van schadelijke stoffen, kookbestendig, reukloos, transparant en heeft een glad oppervlak.

Alle NUK fopspenen hebben het NUK luchtsysteem. Via een ventiel kan de lucht uit het zuiggedeelte ontsnappen. Dit houdt hem zacht en kneedbaar en ontlast de kaak.

productdetails:
  • Verbeterde NUK Original vorm - gemodelleerd op de vrouwelijke borst bij het geven van borstvoeding, die perfect in de mond past wanneer de baby erop zuigt
  • Dunne en smalle speenhals vermindert de druk op de kaak en de tanden
  • Vlakke zuiggedeelte en gladde onderkant - voor een aangenaam mondgevoel en veel ruimte voor de natuurlijke zuigbeweging
  • Stabiele, herbruikbare transportkist
Technische details:
  • Grootte: 2 vanaf de 6e maand (6 - 18 maanden)
  • Serie: Trendline
  • Vrij van BPA
  • Materiaal: silicone
  • 4 stuks per verpakking

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Onze bestsellers

NUK Fopspeen Trendline Night & Dag siliconenwolken / roze Gr. 2 4 stuks uit de 6e maand
NUK Fopspeen Trendline Night & Dag siliconenwolken / roze Gr. 2 4 stuks uit de 6e maand
11,50 €