NUK Kiddy Cup met drinktuit 300 ml roze Haas

NUK Kiddy Cup met drinktuit 300 ml roze Haas


Prijs
10,46 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A200983

NUK Kiddy Cup met drinktuit 300 ml roze Haas
Zodra bij kinderen de eerste tandjes doorkomen, houden ze ervan, om deze ook te gebruiken! De NUK Kiddy Cup heeft daarom een drinktuit die is gemaakt van een robuuste kunststof (polypropyleen). Dankzij het transparante materiaal hebben papa en mama altijd in het oog, hoeveel hun kindje gedronken heeft en of er nog genoeg drinken in de beker zit. De drinktuit kan de kleine tandjes goed aan en is bijzonder duurzaam. In de NUK Kiddy Cup past 300ml voor de grote dorst, de kleine getailleerde vorm maakt het voor kleine kinderhanden eenvoudig vast te houden.
Het anti-lek ventiel is eenvoudig af te nemen, zodat het gemakkelijk en grondig gereinigd kan worden. De Cup en de onderdelen zijn geschikt voor reiniging in de afwasmachine.
De Kiddy Cip is met alle producten van de NUK First Choice systems te combineren. Hierdoor kan hij meegroeien, met de vaardigheden van jouw kindje.

Details:
• Design: haas
• Design: roze
• Materiaal: polypropyleen
• Inhoud: 300 ml
• Drinktuit van stevig kunststof (PP) bestand tegen bijten
• Anti-lek en eenvoudig in gebruik
• Met beschermkapje en handige clip
• Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - NUK Kiddy Cup met drinktuit 300 ml roze Haas
Gemiddelde klantenbeoordeling: 11 Beoordelingen
 
8
 
2
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
NUK Kiddy Cup met drinktuit 300 ml roze Haas
10,46 €
Top merken