NUK Nature Sense 260 ml PP-Babyfles vanaf 6 maand, roze met silicone-speen Gr. 2 M
NUK Nature Sense 260 ml PP-Babyfles vanaf 6 maand, roze met silicone-speen Gr. 2 M
9,47 €
Prijs inclusief BTW

NUK Nature Sense 260 ml PP-Babyfles vanaf 6 maand, roze met silicone-speen Gr. 2 MPrijs
9,47 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Alternatieven van de serie NUK Nature Sense

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A213163

NUK Nature Sense 260 ml PP-Babyfles vanaf 6 maand, roze met silicone-speen Gr. 2 M
De NUK Nature Sense babyfles
We kunnen moeders niet vervangen - maar ze wel als voorbeeld nemen Nuk heeft het tot hun opdracht gemaakt, nocht dichter bij de natuur te komen en daarom is de nieuwe NUK Nature Sense ontwikkeld.
Het bijzonderen aan deze fles: de kleine openingen in de speen lijken op een borst en zorgen voor een natuurlijke melkstroom. Zo ontstaat een flesje, waarmee baby's een vertrouwd drinkgevoel en vooral het natuurlijk drinken genieten.
En precies dat vind NUK belangrijk, want met een natuurlijk gevoel bij flesvoeding lukt het wisselen tussen de borst naar de fles veel eenvoudiger.

Lijkt op de moederborst - de speen van NUK Nature Sense
De speen lijkt zo veel op een moederborst als nooit tevoeren. Vooral voor moeders die geen borstvoeding kunnen geven, borstvoeding en de fles combineren of die hun baby willen laten wennen aan de fles, is deze fles daarom optimaal.
De extra brede en flexivele lipsteun van de speen zorgt ervoor dat jouw kleintje de speen natuurlijk in de mond neemt. Het innovatieve anti-koliek ventiel maakt een natuurlijk drinken nodig en verhindert dat de baby lucht slikt.
Het extra zachte uiteinde past zich, net als de tepel, aan aan de mond. Zo is het afscheid nemen van de borst makkelijker en ook voor jou brengt de innovatieve fles van NUK meerwaarde, want nu kan 's nachts ook papa eens opstaan, om het kindje te voeden.

Wat de fles nog meer te bieden heeft
De Nature Sense babyfles is van hoogwaardig Polypropylen, BPA vrij en bijzonder duurzaam. Door de extra brede flessenhals is het vullen en reinigen erg makkelijk. De deksel sluit direct en veilig alle openingen, zodat de fles ook onderweg een trouwe begeleider is.
De combinatie tussen praktische babyfles en natuurlijke speen is hier ideaal omgezet, want jouw kleinte zou niets te kort moeten komen.

Productdetails:
  • Optimale, rustige en natuurlijke drinkstroom door kleine openingen, die op de borst lijken
  • Brede, flexibele lippensteun met extra zacht uiteinde - gelijk aan de moederborst
  • Innovatief anti-koliek ventiel verhindert het slikken van lucht
  • Fles uit hoogwaardig Polypropylen (PP), bijzonder duurzaam
  • BPA-vrij
  • Geschikt voor kinderen van 6-18 maanden, M (middelfijne gaatjes, voor melk)
  • Inhoud: 260 ml

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - NUK Nature Sense 260 ml PP-Babyfles vanaf 6 maand, roze met silicone-speen Gr. 2 M
Gemiddelde klantenbeoordeling: 3 Beoordelingen
 
2
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

NUK Nature Sense 260 ml PP-Babyfles vanaf 6 maand, roze met silicone-speen Gr. 2 M
9,47 €
Top merken