NUK Set van 3 flessen First Chioice Plus Temperatuur Control Roze

NUK Set van 3 flessen First Chioice Plus Temperatuur Control RozePrijs
16,53 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Alternatieven van de serie NUK First Choice+

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A291748

EAN: 4008600356608

NUK Set van 3 flessen First Chioice Plus Temperatuur Control Roze
Deze tekst is automatisch vertaald.
Ontspannen en veilig voeren dankzij de NUK temperatuur Control
Als baby's honger hebben, mag flesvoeding nooit te warm of te koud zijn. Daarom controleren mama's en papa's de drinktemperatuur voor elke maaltijd. Het kan een uitdaging zijn om precies te weten wanneer de juiste temperatuur is bereikt. Dat is precies de reden waarom de NUK First Choice + babyflessen met temperatuurfunctie Control zijn ontwikkeld.
Dit is een functie die nog nooit eerder in deze vorm beschikbaar is geweest. Om te voorkomen dat baby's te warm worden gevoed, zijn de flessen voorzien van een NUK Control temperatuurindicator. Het heeft de vorm van een thermometer en verandert van kleur met de temperatuur van de flesinhoud.
In
de toekomst zal de functie de ouders helpen de optimale temperatuur te bereiken bij het voeden van babyvoeding
.
Als het eten te warm is, wordt het anders blauwe display wit. In het beste geval moet het voer voor de voeding een lichaamstemperatuur hebben (37°C) en overeenkomen met de gemiddelde blauwe tint op het display. De nieuwe temperatuurfunctie Control is geïntegreerd in NUK First Choice + flessen van polyamide en polypropyleen. Uitgesloten hiervan zijn licentie-edities.

Belangrijk: De NUK temperatuur Control is bedoeld als extra controle. Daarom moet de temperatuur nog steeds met de hand worden gecontroleerd vóór het eigenlijke voederen. Om het voedsel te controleren is het geschikt om een paar druppels op de binnenkant van de pols te doen.

De meest natuurlijke speen voor uw baby
NUK First Choice is al vele jaren de eerste keuze voor flesvoeding op basis van het model van borstvoeding. Met NUK First Choice + zijn we erin geslaagd om nog dichter bij de natuur te komen - voor een gezonde kaakontwikkeling en een drinkend gevoel zoals bij een moederborst.

Natuurlijk en orthodontisch correct
De speciale NUK vorm van de NUK spenen is bij borstvoeding gemodelleerd naar de borst van de moeder. Het laat uw baby's tong en kaak genoeg ruimte voor de natuurlijke zuigbeweging.

Zacht als een moederborst
Dankzij de nieuwe Softzone past het siliconenzuiggedeelte zich nog beter aan het gehemelte aan - voor een natuurlijk drinkgevoel.

Geen koliek**
Het Anti-Colic Air System zorgt voor een natuurlijke stroom van voedsel. Zodat baby's op een ontspannen manier kunnen drinken zonder lucht in te slikken.

Klinisch getest*
Door zijn bijzonder natuurlijke vorm wordt de NUK speen zeer goed geaccepteerd door baby's. Het is daarom ook geschikt voor baby's die borst- en flesvoeding combineren.

*Wetenschappelijk onderzoek: Moraal e.a. BMC Pediatrie 2010, 10:6. Meer informatie op http://www. nuk .en/en_en/ueber- nuk / nuk -forschung.html
**Afhankelijk marktonderzoek onder 205 moeders, Duitsland 201899% van de moeders bevestigt dat de NUK First Choice + fles geen koliek veroorzaakt.

productdetails:
 • Leeftijd: 0-6 maanden
 • Design Bloemen (Roze)
 • Materiaal babyfles: Polypropyleen
 • Materiaal zuignap: silicone
 • Vrij van BPA
 • Praktische NUK temperatuurweergave Control die van kleur verandert van blauw (koel) naar wit (te warm)
 • Klinisch getest: Voor een optimale combinatie van borst- en flesvoeding
 • Verontreinigingsvrij en reukloos
 • Geen koliek: Het NUK Anti-Colic Air System zorgt voor een natuurlijke stroom van voedsel.
 • Eenvoudig te vullen en te reinigen door extra brede flessenhals
 • Veilige grip en stand door licht getailleerde flesvorm met brede flesbasis
 • Kan worden gecombineerd met alle NUK First Choice producten
Leveringsomvang:
 • 3 x 300 ml NUK First Choice + polypropyleen (PP) babyflessen met siliconenspenen 0-6 maanden (grootte: M)

Accessoires

Prijs
13,94 €
Prijs
8,59 €
Prijs
5,07 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Onze bestsellers

NUK Set van 3 flessen First Chioice Plus Temperatuur Control Roze
16,53 €