NUK Snack Box met deksel, pistache

NUK Snack Box met deksel, pistache

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 9 beschikbaar!
  • NUK Snack Box met deksel, petrol

Adviesprijs¹ 5,99 €
5,70 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A082616

NUK Snack Box met deksel, pistache
NUK Snack Box met deksel, pistache

Leuke accessoire voor het volgende familie-uitje.

• Voor de opslag van vruchten, cookies en vele andere lekkere snacks - ideaal voor onderweg.
• Door de zachte siliconen afdekplaten kunnen de snacks gemakkelijk worden uitgenomen.
• De tweede deksel houdt de snack onderweg langer vers.
• Geschikt voor kinderen vanaf 36 maanden

Ideaal geschikt voor de NUK Easy Learning Snack Box is: Kleine snacks zoals gesneden fruit of groenten kunnen veilig worden opgeslagen en daarin vervoerd. Bijzonder handig zijn de zachte siliconen afdekplaten: Kleine kinderhandjes of de behendige vingers van mama's kunnen gemakkelijk door de zachte siliconen afdekplaten grijpen. Voor onderweg beschikt de box over een extra deksel, voor een hygiënische en veilige opslag en transport. Kan gecombineerd worden met de bijbehorende ergonomische handvaten. (niet inbegrepen) Geschikt voor kinderen vanaf 36 jaar.

De NUK Easy Learning Snack Box: Handig voor onderweg!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK Snack Box met deksel, pistache
Adviesprijs¹ 5,99 €
5,70 €