NUK Speen Genius Color Siliconen grijs / roze Maat 3 vanaf 18 maanden 4stuks

NUK Speen Genius Color Siliconen grijs / roze Maat 3 vanaf 18 maanden 4stuks


Prijs
14,98 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A283100

NUK Speen Genius Color Siliconen grijs / roze Maat 3 vanaf 18 maanden 4stuks
Bij de keuze van de fopspeen voor hun baby vertrouwen veel ouders op de NUK Genius. Hij is gebaseerd op de ergonomische NUK vorm, die samen met tandspecialisten is ontwikkeld en geoptimaliseerd. Hij bevredigt de aangeboren zuigbehoefte en is tandvriendelijk. De vorm van de borst wordt nagebootst.

Tandvriendelijk: Maximale zachtheid en flexibiliteit door geïntegreerde 'soft channels'. Verlaagt de druk op kaak en tanden tot een absoluut minimum.

Natuurlijke vorm: De orthodontische NUK vorm is zo natuurgetrouw vanuit het voorbeeld van de moederborst nagemaakt.

Meer bewegingsvrijheid: De extra uitholling geeft de tong meer bewegingsvrijheid voor een natuurlijke zuigbeweging.

NUK Air systeem: Door het ventiel van het NUK Air Systeem kan lucht uit het mondstuk ontsnappen zodat de speen bijzonder zacht en vormbaar is.

Mondstuk gemaakt van siliconen. Het silicone is gemakkelijk te reinigen, heeft een glad oppervlak, is vrij van schadelijke stoffen, kookbestendig en reukloos.

Productdetails:
  • Leeftijd: Vanaf 18 maanden
  • Design: Grijs / roze
  • Materiaal: silicone
  • Vrij van BPA.
  • Aantal: 4 stuks
  • Extra plat siliconenzuiggedeelte
  • Optimale bewegingsvrijheid voor de tong
  • Natuurlijke, orthodontische vorm
  • Ontwikkeld en geoptimaliseerd in samenwerking met tandartsen

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Onze bestsellers

NUK Speen Genius Color Siliconen grijs / roze Maat 3 vanaf 18 maanden 4stuks
NUK Speen Genius Color Siliconen grijs / roze Maat 3 vanaf 18 maanden 4stuks
14,98 €