Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

NUK Speen Happy Night met lichteffect maat3 18-36 maanden violet / grijs 4stuks
Momenteel uitverkocht

NUK Speen Happy Night met lichteffect maat3 18-36 maanden violet / grijs 4stuks


Variant:

Prijs
10,98 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A286591

NUK Speen Happy Night met lichteffect maat3 18-36 maanden violet / grijs 4stuks
NUK Lichtgevende spenen helpen baby's om hun weg te vinden naar het land van de dromen. Dankzij een lichtgevend materiaal dat onschadelijk is voor baby's, stralen ze in het donker een zachte gloed uit en zijn ze dus 's nachts snel en gemakkelijk te vinden.

Voor onze kleintjes zijn er elke dag spannende avonturen te ontdekken. De fopspeen is een betrouwbare vriend die je baby geborgenheid geeft en kalmeert. Vreemde gezichten, vreemde geluiden of onbekende omgeving kunnen je kleine soms onrustig maken. Door de instinctieve zuiging zal je baby snel weer ontspannen. Om deze feelgood factor te optimaliseren, heeft NUK, uitvinder van de fopspeen, de originele vorm nog beter gemaakt. De fopspeen is gebaseerd op de vrouwelijke borst tijdens de borstvoeding, dat perfect in het mondje past wanneer de baby er op zuigt. Het bijzondere aan deze fopspeen: Hij is bijzonder dun om de druk op de tandjes en kaken te verminderen Het vlakke deel van de speen en het gladde onderstuk zorgt voor een aangenaam gevoel in de mond en geeft de tong veel ruimte voor het zuigen. NUK fopspenen passen zich perfect aan het gehemelte van het kind aan en worden daarom bijzonder snel aanvaard. Op die manier zorg je voor ontspanning bij baby´s en ouders.

Omdat NUK bijzonder veel belang hecht aan de algehele gezonde ontwikkeling van je baby, wil NUK dat elke NUK-baby een natuurlijke en kaakvriendelijke fopspeen heeft. Dankzij de verdere ontwikkeling van de kaakvriendelijke, originele NUK-vriendelijke vorm volgens de nieuwste medische inzichten, kalmeert de nieuwe NUK-fopspeen beter dan ooit tevoren, omdat de vertrouwde vorm betekent dat ook borstgevoede baby's deze fopspeen goed zullen accepteren. Moeders die borstvoeding geven hebben aan NUK bevestigd dat de NUK-fopspeen niet interfereert met borstvoeding. Zo biedt hij ook vers gebakken mama's wat tijd voor ontspanning en rust. Bovendien veroorzaken NUK-fopspenen geen tand- en kaakafwijkingen. Dit wordt verzekerd door het smalle, platte en dunne zuiggedeelte. Het minimaliseert de druk op de kleine tanden en kaken en laat de tong voldoende ruimte voor de natuurlijke zuigbeweging. Nog een reden waarom de nieuwe NUK-fopspeen ook door verloskundigen, kinderartsen en orthodontisten wordt gewaardeerd en aanbevolen.

Productdetails:
 • NUK originele vorm - met anatomisch gevormde schildje en praktische ring voor het vastpakken
 • Ring met lichtgevend effect in het donker - onschadelijk lichtgevend materiaal
 • Dunne en smalle hals vermindert de druk op de kaken en tanden.
 • Vlakke zuiggedeelte en gladde onderkant - voor meer vrije ruimte voor de natuurlijke zuigbeweging
Technische details:
 • Leeftijd: 18 - 36 maanden
 • Maat: 3
 • Design: violet / grijs
 • Materiaal speen: silicoon
 • Aantal: 4 stuks

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - NUK Speen Happy Night met lichteffect maat3 18-36 maanden violet / grijs 4stuks
Gemiddelde klantbeoordeling:
3 Beoordelingen
 
1
 
2
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers