NUK Speen Space Maat1 0-6 maanden Kat / IJsbeer

NUK Speen Space Maat1 0-6 maanden Kat / IJsbeer


Variant:
 • NUK Speen Space Maat1 0-6 maanden Kat / IJsbeer
 • NUK Speen Space Siliconen Maat 1 0-6 maanden Beer / Walvis 4stuks

Prijs
12,98 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-6 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A286574

NUK Speen Space Maat1 0-6 maanden Kat / IJsbeer
De kleintjes hebben hebben heel andere fysieke kenmerken. De jonge en fijne huid van baby's is bijzonder gevoelig. NUK heeft de nieuwe NUK Space Fopspeen ontwikkeld om je kinderen de best mogelijke bescherming te bieden en hen te allen tijde het grootste comfort te garanderen. Dit valt op door het bijzonder vlakke en dunne zuiggedeelte, dat voldoende plaats biedt voor de natuurlijke zuigbeweging. De NUK Space fopspeen past daarom comfortabel in de kleine mond. Meer dan 95% van de baby's accepteert de NUK Soother*. De NUK Space fopspeen heeft extra grote openingen die zorgen voor een maximale luchtcirculatie om de baby's tere huid laten ademen. Om deze reden zou 99% van de moeders de NUK Space speen voor baby's met een zachte huid aanbevelen.*

Omdat NUK bijzonder veel belang hecht aan de algehele gezonde ontwikkeling van je baby, wil NUK dat elke NUK-baby een natuurlijke en kaakvriendelijke fopspeen heeft. Dankzij de verdere ontwikkeling van de orthodontisch correcte originele NUK-vorm kalmeren NUK-fopspenen meer dan ooit tevoren. Door zijn vertrouwde vorm accepteren zelfs borstgevoede baby's deze fopspeen goed. Moeders die borstvoeding geven hebben aan NUK bevestigd dat de NUK-fopspeen niet interfereert met borstvoeding.* Bovendien veroorzaken NUK-fopspenen geen tand- en kaakafwijkingen. Dit wordt verzekerd door het smalle, platte en dunne zuiggedeelte. Het minimaliseert de druk op de kleine tanden en de kaak. Nog een reden waarom de nieuwe NUK-fopspeen ook door verloskundigen, kinderartsen en orthodontisten wordt gewaardeerd en aanbevolen.

NUK Space komt overigens met een eigen plekje: de praktische fopspenendoos. Dit betekent dat de fopspeen hygiënisch kan worden voorbereid in de magnetron en te allen tijde schoon en veilig kan worden getransporteerd en opgeslagen.

Productdetails:
 • Verbeterde versie van de originele NUK fopspeen - de fopspeen is gebaseerd op de vrouwelijke borst tijdens de borstvoeding, dat perfect in het mondje past wanneer de baby er op zuigt.
 • Extra grote opening voor maximale luchtcirculatie en dus ademhaling van de huid - perfect voor de gevoelige babyhuid.
 • Egale speen en gladde onderkant - voor een aangenaam mondgevoel en veel plaats voor de natuurlijke zuigbeweging.
 • Stevige, herbruikbare transportdoos
Technische details:
 • Leeftijd: vanaf de geboorte
 • Geschikt tot 6 maanden of tot speenmaat 2
 • Aantal: 4 fopspenen per verpakking
 • Materiaal speen: siliconen
 • BPA-vrij
 • Motief: Kat / IJsbeer

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - NUK Speen Space Maat1 0-6 maanden Kat / IJsbeer
Gemiddelde klantbeoordeling:
9 Beoordelingen
 
8
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

NUK Speen Space Maat1 0-6 maanden Kat / IJsbeer
12,98 €