NUK Speenkoord motief: kroon
 • NUK Speenkoord motief: Vlinder
 • NUK Speenkoord motief: Auto:

Prijs
4,74 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A197232

NUK Speenkoord motief: kroon
Grootouders, peetouders en zussen en broers geven graag een speenkoord met bijpassende speen cadeau. Het is nog beter als deze niet alleen praktisch, maar ook nog mooi zijn. Het NUK speenkoord met vlindermotief is perfect voor de kleine ontdekkers en geven jouw kindje hun eigen stijl.

Speenkoorden zijn zeer praktisch omdat ze verhinderen dat de speen op de grond valt of verloren raakt. Het NUK speenkoord laat zich dankzij het eenvoudige clip-systeem makkelijk aan de kleding van jouw kindje aanbrengen. Via de haak wordt de speen aan het koord bevestigd. De NUK speenkoorden zijn van hoogwaardig kunststof - stabiel, onbreekbaar en in verschillende motieven verkrijgbaar.Productdetails:
 • Design: geel
 • Motief: kroon
 • Praktisch en betrouwbaar Clip-systeem voor eenvoudig openen en sluiten
 • Eenvoudig aanbrengen dankzij de haak
 • Voor spenen met ring
 • Kwalitatief hoogwaardig en robuust
 • Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  NUK

  NUK - Vanaf het begin in goede handen

  Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


  Beoordelingen

  Klantbeoordelingen - NUK Speenkoord motief: kroon
  Gemiddelde klantenbeoordeling: 37 Beoordelingen
   
  29
   
  5
   
  2
   
  1
   
  0
  eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
  Recencies
  Alle klantbeoordelingen tonen

  Onze bestsellers

  NUK Speenkoord motief: kroon
  4,74 €
  Top merken