NUK Starter-Set Baby Rose, vanaf de geboorte

NUK Starter-Set Baby Rose, vanaf de geboorte

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • NUK Starter-Set Baby Blauw, vanaf de geboorte

17,87 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A229167

NUK Starter-Set Baby Rose, vanaf de geboorte
De praktische set voor natuurlijke voeding en de ontwikkeling biedt alles, wat je baby de eerste maanden nodig heeft. Alle producten zijn uiteraard vrij van BPA en in een mooie verpakking verpakt. Hij vorder de ontwikkeling van de baby en is uiterst geschikt als kraamgeschenk.

De set bevat:
  • 1 x NUK FIRST CHOICE anti-koliek van PP 150 ml, met drinkspeen maat 1 (0-6 maanden) M voor melk
  • 1 x NUK FIRST CHOICE anti-koliek van PP 300 ml, met drinkspeen maat 1 (0-6 maanden) M voor melk
  • 2 x NUK fopspeen TRENDLINE zonder ring maat 1 (0-6 maanden)
  • 1 x NUK rammelaar
De NUK First Choice flessen
De ontwikkeling van de mondholte staat nauw in verbinding met de totale ontwikkeling van het kind. Nergens in het lichaam bevinden zich zoveel spieren en zenuwen als in onze mond. Tijdens het voeden vormen de tepel van de moeder en de mond van de baby een perfecte eenheid, zo worden de spieren in de lippen, kaak en tong getraind. Hierop gebasseerd is de natuurlijke NUK speenvorm. Samen met de extra brede liprand van de NUK First Choice drinkspeen heeft de baby het gevoel, dat hij uit de moederborst drinkt. Hierdoor maakt de NUK drinkspeen het mogelijk om voeden met de fles en borstvoeding te combineren. Het NUK Anti-kolijk air system zorgt voor gelijke druk in de drinkspeen en vermindert de kans op kolieken. De drinkspeen maat 1 is ideaal voor baby's vanaf 0-6 maanden. De opening M is middelfijn en geschikt voor melkvoeding. Extra brede fles hals, voor eenvoudig vullen en schoonmaken. Licht gebogen ergonomische vorm voor een goede grip en de brede onderkant zorgt voor een goede stabiliteit.

NUK fopspeen
Wanneer baby's trappelen, grijpen, het hoofdje schudden en aan een speentje zuigen zijn dat allemaal dagelijkse trainingen om de spieren in benen, armen, rug en ook het gezichtje op te bouwen en te trainen. De spieren in het gezicht en de mond zijn belangrijk voor een gezonde ademhaling, kauwen, slikken en de taalontwikkeling van je baby. De NUK Trendline fopspeen heeft de orthodontische NUK-vorm, een anatomisch gevormde mondschild gemaakt van hoogwaardig kunststof en is in verschillende motiefcombinaties verkrijgbaar. Alle NUK spenen hebben het NUK Air Systeem. Een ventiel in het zuiggedeelte van de speen laat de lucht ontsnappen. Hierdoor blijft de speen zacht en plat om scheefgroei van de kaak te voorkomen. Vrij van schadelijke stoffen, neutrale geur en smaak, transparant en heeft een glad oppervlak.

NUK Rammelaar
De rammelaar nodigt uit om de grijpen, spelen en te rammelen. Hij heeft een kenmerkende vorm, die de zintuigelijke waarneming bevordert. De geïntegreerde hard- en softelementen stimuleren de tastzin.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK Starter-Set Baby Rose, vanaf de geboorte
17,87 €