NUK Startset Nature Sense Maaltijd vanaf de geboorte

NUK Startset Nature Sense Maaltijd vanaf de geboorte


Prijs
59,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Alternatieven van de serie NUK Nature Sense

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A254065

EAN: 4008600251811

NUK Startset Nature Sense Maaltijd vanaf de geboorte
Vers gebakken moeders kunnen zich nu al verheugen op avonturen en hun baby in alle rust leren kennen. Vooral voeding speelt hierbij een belangrijke rol. De NUK Nature Sense fles met bijpassende speen, die dichter bij de borst van de moeder staat dan ooit tevoren, zorgt voor een bijzonder natuurlijke drinkervaring.

Met de NUK Nature Sense Starter Set maaltijd sla je twee vliegen in één klap, want de aantrekkelijke geschenkdoos bevat niet alleen twee NUK Nature Sense babyflesjes met natuurlijke spenen, maar ook een NUK Thermo Express flessenwarmer, twee NUK Easy Learning eetlepels, een NUK melkpoeder dispenser en een geliefde NUK Genius siliconen speen. Hiermee zijn jij en je baby perfect uitgerust voor de beginperiode en niets staat een ontspannen start in een nieuw leven in de weg!

Inbegrepen:
  • 2 x NUK Nature Sense babyflessen van polypropyleen (PP) 150 ml met NUK Nature Sense siliconen speen 0 - 6 maanden (maat S) voor thee en moedermelk, beschermkap sluit alle drinkopeningen af en is BPA-vrij.
  • 1 x NUK Thermo Express flessenwarmer voor extra snelle en zachte verwarming van babyvoeding met stoom.
  • 2 x NUK Easy Learning-eetlepels met extra lange, flexibele handgreep, maakt het gemakkelijker om diepe glazen uit te lepelen.
  • 1 x NUK-melkpoederdispenser voor het voorverpakken van melkpoeder, drie afzonderlijk afsluitbare verpakkingen
  • 1 x NUK Genius-siliconenfopspeen "My First NUK", 0 - 6 maanden, orthodontische NUK-vorm en anatomisch gevormde mondplaat, bijzonder zacht en flexibel, met cover

NUK Thermo Express Flessenwarmer - Warme babyvoeding snel en zacht

Flessenwarmers horen tot de vele apparaten, die het leven makkelijker maken. Hij brengt de melk of ook later het eten op de juiste temperatuur. Kersverse ouders kennen het probleem: controlerende blikken op de thermometer - is de fles te warm of te koud? Welke temperatuur is ideaal voor de melk? Dat is verleden tijd met de NUK Thermo Express flessenwarmer. In maar 90 seconden* wordt de melk verwarmd tot de juiste temperatuur en alle belangrijke voedingsstoffen en vitamines blijven behouden.

Het gebruik van de NUK Thermo Express is super eenvoudig: De juiste hoeveelheid water toevoegen en de voeding met behulp van het mandje in de flessenwarmer zetten. Eén druk op de knop en het apparaat verwarmt de voeding snel in slechts 90 seconden* door middel van waterdamp. Door het geïntegreerde controlelampje wordt de fase van verwarming aangegeven. Zodra het water verdampt is, schakelt het apparaat zich automatisch uit. De NUK Thermo Express is geschikt voor vrijwel alle glazen en flesjes.

De plaatsbesparende en lichte NUK Thermo Express biedt ook maximale veiligheid. Hij heeft een bescherming tegen oververhitting en schakelt zich na het opwarmen automatisch uit. Het mandje functioneert als houder waarmee babyflesjes en glaasjes in de verwarmer gezet kunnen worden en er weer uitgehaald kunnen worden.

*van kamertemperatuur tot drinktemperatuur - bij het verwarmen van 120 ml in een 240 ml fles

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - NUK Startset Nature Sense Maaltijd vanaf de geboorte
Gemiddelde klantbeoordeling:
7 Beoordelingen
 
6
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

NUK Startset Nature Sense Maaltijd vanaf de geboorte
59,99 €