Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

NUK Sterilisator Vario Express voor tot 6 flesjes
Momenteel uitverkocht

NUK Sterilisator Vario Express voor tot 6 flesjes


Prijs
77,56 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A203874

EAN: 4008600237914

NUK Sterilisator Vario Express voor tot 6 flesjes
Vooral tijdens de eerste maanden heeft hygiëne hoogste prioriteit, daar het immuunsysteem van pasgeborenen nog niet volledig is. Met de NUK Vario Express kunnen moeders en vaders zeker zijn, dat flesjes, spenen en toebehoren betrouwbaar worden bevrijdt van bacteriën.

De damp-sterilisator helpt ook het alledaagse leven gemakkelijker te maken. De NUK Vario Express desinfecteert babyflesjes met behulp van waterdamp en doodt 99,9% van de bacteriën, zonder chemicaliën.
Het apparaat biedt daarbij maximale flexibiliteit, omdat de 6 verstelbare staven naar wens neergezet kunnen worden. Zo maak je plaats voor 6 flesjes.
Naast flesjes kunnen ook spenen, toebehoren en bijtringen in het meegeleverde mandje snel en veilig gedesinfecteerd worden. De sterilisator wordt elektronisch verwarmd om het water te verdampen. In de damp ontstaat een warmte van 90°C, die bacteriën doodt en de delen steriliseert. Deze blijven in het gesloten apparaat tot wel 24 uur gesteriliseerd.

Het gehele proces wordt met slechts 1 knopdruk gestart. Als het apparaat klaar is, schakelt hij zichzelf uit. Het desinfecteren kost zo weinig tijd en moeite.
Met zijn moderne en compacte design past de NUK Vario Express in elke keuken.

Productdetails:
 • Desinfecteerd tot 6 flesjes en toebehoren
 • Betrouwbaar binnen 6 minuten (zonder opwarmfase) met damp gesteriliseerd.
 • Maximale flexibiliteit door uitneembaar mandje en 6 verzetbare staven.
 • Modern, ergonomisch design,
 • Veilig door controlelampje en automatische uitschakeling.
Advies:
 • Om schade door kalk te voorkomen en de functionaliteit te waarborgen, moet de NUK Vario Express regelmatig ontkalkt worden.
 • De NUK Vario Express heeft een EU-stekker CEE 7/7.
Bij levering is inbegrepen:
 • 1 x NUK Vario Express
 • Inclusief 1 x flessentang
 • Inclusief 1 mandje
 • Inclusief 1 raster en 6 uitneembare staven

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - NUK Sterilisator Vario Express voor tot 6 flesjes
Gemiddelde klantenbeoordeling: 34 Beoordelingen
 
23
 
10
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers