nuvita Babyfles Anti - Koliek Mimic Cool! 330ml in donkerblauw

nuvita Babyfles Anti - Koliek Mimic Cool! 330ml in donkerblauw


Prijs
10,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A318151

EAN: 5350555012979

nuvita Babyfles Anti - Koliek Mimic Cool! 330ml in donkerblauw
Deze tekst is automatisch vertaald.
Intensief onderzoek door Nuvita heeft geleid tot de ontwikkeling van Mimic, een innovatieve babyfles waarmee je op een zo natuurlijk mogelijke manier kunt wisselen tussen borstvoeding en flesvoeding.
Het is het beste om zo lang mogelijk borstvoeding te geven, zowel voor u als voor uw baby. Maar soms is dat helaas gewoon niet mogelijk, vanwege gezondheidsproblemen, problemen met de hechting of gewoon omdat je weer aan het werk moet en elke dag lange tijd niet bij je baby bent.

De Nuvita Mimic babyflessen maken in elk geval een gemakkelijke en stressvrije overgang van borst naar fles mogelijk. De platte langwerpige vorm van de speen vergemakkelijkt de natuurlijke golvende tongbeweging, terwijl de holle basis van de speen is gemodelleerd naar een echte tepel wat betreft elasticiteit en vormbaarheid. Het hoogwaardige huidachtige siliconenmateriaal en het brede oppervlak geven uw baby het gevoel van echt huidcontact met de moederborst.
Mimic babyflessen kunnen worden gebruikt met spenen in 4 verschillende maten om de melkstroom te regelen van pasgeborene tot aanvullende voeding.


Bij de ontwikkeling van slimme, eenvoudige en veilige producten die het leven van nieuwe ouders gemakkelijker maken, heeft Nuvita zich altijd laten inspireren door moeders en vaders. Sinds 1994 is Nuvita actief op het gebied van technische innovatie en ontwikkeling van consumentenelektronica en gezondheidsproducten care . Twintig jaar ervaring vormen de basis voor het voortdurende onderzoek en de ontwikkeling van een van de breedste en meest uitgebreide productengamma's in de babyindustrie. Dankzij zijn Italiaanse wortels heeft Nuvita een natuurlijke passie en gevoel voor esthetiek die herkenbaar is als een onderscheidend kenmerk van de Design s. Nuvita is nu een van de populairste merken onder ouders - ouders die op zoek zijn naar slimme, gebruiksvriendelijke en veilige producten.
Nuvita ontwikkelt comfortabele producten voor elk moment. Elk van de producten is geïnspireerd door kinderen en gemaakt voor kinderen - van pasgeborenen tot driejarigen over de hele wereld.

Product details:
  • Leeftijd: 4m+
  • vulhoeveelheid: 330ml
  • Kleur: donkerblauw
  • Antikoliek
  • Slimme, eenvoudige en veilige producten

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

nuvita Babyfles Anti - Koliek Mimic Cool! 330ml in donkerblauw
nuvita Babyfles Anti - Koliek Mimic Cool! 330ml in donkerblauw
10,49 €