osann Autostoel Jet Navy melange
osann Autostoel Jet Navy melange
Adviesprijs 229,95 €
226,79 €
Prijs inclusief BTW
Adviesprijs
229,95 €
Prijs
226,79 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A238897

osann Autostoel Jet Navy melange
De Jet (0-18 kg, groep 0+ / 1) wordt gekenmerkt door vereenvoudigde functies zoals een vastzetten van de stoel tijdens montage in het voertuig. De steun is 11-voudig verstelbaar en de Jet bevat daarnaast een extra hoofdkussen.

Dit reboard-systeem is zeer bekend in de Scandinavische landen en komt nu ook bij ons goed aan vanwege de veiligheid. Reboard, wat in het Engels "omgekeerd" betekent, beschrijft het achterwaarts vervoersysteem van autostoeltjes, zoals de naam al aangeeft. De kleine passagiers rijden dus tegen de rijrichting mee.

Achterwaarts vervoeren?
Meer veiligheid voor de kleintjes is het grootste en belangrijkste aspect. Volgens studies is een klassieke kop-staartbotsing statistisch gezien de meest voorkomende vorm van een botsing. In een dergelijk geval is het reboardsysteem bedoeld om de kleine inzittende beter te beschermen tegen stoten en airbag-letsel dan bij conventionele autokinderzitjes.

Waarom?
Omdat bij een frontale botsing krachten optreden die het lichaam van het kind en vooral het nekgebied het meest kunnen beschadigen. In het geval van een dergelijk ongeval leidt de reboarder de kracht van de botsing af in de schaal van de stoel zodat het lichaam van het kind en de gevoelige nek in de stoel beschermt worden. Bij autostoeltjes met de rijrichting mee is het kans op erstiger letsel in het hoofd- en nekgebied vaak groter. De krachten bij een botsing worden beter gedempt in de "omgekeerde" positie. Daarnaast is de afstand tussen de kleine passagier en het contactpunt bij een kop-staartbotsing bij een reboarder iets groter.

Productdetails:
 • Voor kinderen van 0 tot -18 kg.
 • Als het kind minder dan 9 kg. weegt moet de stoel achterwaarts geplaatst worden.
 • Als het kind meer dan 9 kg, weegt kan de stoel voorwaarts en achterwaarts geïnstalleerd worden.
 • Hoogteverstelbare hoofdsteun
 • De gordelhoogte versteld automatisch bij het verstellen van de hoofdsteun
 • Pads op de gordel en de sluiting
 • AirFlowSystem
 • In hoogte verstelbare steunpoot
 • Isofix-basisstation
 • Met de rijrichting mee, verstelbaar in vier ligposities
 • Centraal verstelbaar gordelsysteem
 • Extra hoofdkussen
 • Let op de handleiding!
Technische details:
 • Afmetingen (hoogte/breedte/lengte): 67 x 44 x 61 cm
 • Gewicht: 13,5 kg

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Osann GmbH

Osann - Omdat het om familie draait

Osann ontwikkeld en verzameld nieuwe ideeën en zet dit om in comfortabele producten. Hierbij hecht Osann waarde aan een goed en veilig product. Osann ontwerp baby-en kinderproducten waaronder autostoeltjes, kinderwagens, buggy’s en meer. Osann ontwerpt de producten zo zodat deze voldoen aan de verschillende groeifasen van een kindje. Daarnaast hebben ze een stijlvol design. De autostoeltjes en kinderwagens worden geproduceerd in Duitsland en Frankrijk. Van oudsher streeft Osann naar een aanbod van gecertificeerde en producten met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - osann Autostoel Jet Navy melange
Gemiddelde klantenbeoordeling: 5 Beoordelingen
 
2
 
2
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

osann Autostoel Jet Navy melange
Adviesprijs 229,95 €
226,79 €
Top merken