25% in de App | 20% in de shop
25% in de App | 20% in de shop
Alleen vandaag:
MODE actie
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Our Generation - Cinema & Filmtheater Set
Prijs
274,93 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A300960

EAN: 062243406995

Our Generation - Cinema & Filmtheater Set
Deze tekst is automatisch vertaald.
Deze Our Generation bioscoop & Hollywood tekenset bevat 50 items om uw bioscoopbezoekers een speelse filmervaring te geven!

Op de zes filmposters kunnen ze zien wat er op dat moment op het grote scherm speelt, en met de 74 tekens en symbolen kun je berichten op het prikbord schrijven! Verkoop de kaartjes aan de ingang van de bioscoop en gebruik het wisselgeld om ze te wisselen. In uw snackkraam kunt u al het lekkers verkopen en de snackmandjes van uw klanten vullen met eten en drinken! Druk op de knop van de popcornmachine om hem te zien draaien. Doe de lichten uit in de bioscoop als alle bioscoopbezoekers zitten en de film begint!

Laat je poppen je favoriete film zien op je tablet. Plaats uw tablet op een balk bij het filmscherm en speel de film af. Samen met je favoriete poppen en je vrienden wordt dit een unieke bioscoopervaring!

Product Details:
  • Inhoud: 1 bioscoop, 2 waterflessen, 2 drankjes, 1 nachoschotel, 2 snackbakjes, 2 bakjes, 3 kaneelbroodjes, 6 muntjes, 4 popcorndozen, 2 krakelingen, 1 servethouder, 1 popcorn smaakshaker, 2 frisdrankflessen, 2 chocolade aden repen, 2 hotdogs, 2 hotdog broodjes, 2 hotdog papiertjes, 1 fles ketchup, 1 fles mosterd, 5 biljetten op papier, 1 rol bioscoopkaartjes, 6 filmposters, 74 brieven
  • Leeftijd: 3 jaar en ouder

<span style = color :#009FB7>Voorzichtig!
Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

Our Generation - Cinema &amp; Filmtheater Set
Our Generation - Cinema &amp; Filmtheater Set
274,93 €