Pampers Baby Dry Gr.4 Maxi 7-18kg Jumbo Plus Pack

Pampers Baby Dry Gr.4 Maxi 7-18kg Jumbo Plus Pack

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • PAMPERS Baby-Dry Gr. 4 Maxi (7-18 kg) Maandvoordeelbox 174 stuks

26,99 €
Prijs inclusief BTW
(0,35 € / 0)

Productomschrijving

Prod. nr.: A129287

Pampers Baby Dry Gr.4 Maxi 7-18kg Jumbo Plus Pack
Pampers Baby Dry Gr.4 Maxi 7-18kg Jumbo Plus Pack

Highlights:

• Het jumbopack bevat 78 luiers.
• Met extra grote absorberende laag voor nog betere droogheid 's nachts.
• Werkende bescherming tegen herbevochtiging uit de luierkern
• Elastische bandjes beiden een optimale bewegingsvrijheid.
• Extra zacht en ademend
• Pampers New Baby is verkrijgbaar in de 8 maten: 2: 3-6 kg, 3: 4-7 kg, 3+: 5-10 kg, 4: 7-18 kg, 4+: 9-20 kg, 5: 11-25 kg, 5+: 13-27 kg, 6: 16 KG

Details:

Baby's zijn ook 's nachts zeer actief, zij bewegen in hun slaap zelfs tot wel twee keer zoveel als volwassenen. Daarom hebben Pampers Baby-Dry een extra grote absorberende laag, die vochtigheid nog sneller van de huid weg haalt en nu nog meer vochtigheid kan opslaan. Zo kan je baby tot wel 12 uur droog van een gouden slaap genieten.
Een sterke combinatie voor een gevoelige babyhuid: Gebruik de pampers baby-dry in combinatie met de sensitive vochtige doekjes.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Pampers

Pampers - extra dry, extra voordelig!

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt Pampers, in intensieve samenwerking met verschillende experten en ouders, de best mogelijke kwaliteit luiers en billendoekjes om de gevoelige babyhuidjes optimaal te kunnen beschermen. Van hele kleine babybilletjes die fris op de wereld zijn tot aan handige broekjes voor kindjes die al druk aan het oefenen zijn om zelfstandig te worden. Bij elke verkochte verkochte pak met Pampers, beloofd Pampers een donatie te maken aan Unicef om zo samen te werken aan een betere toekomst voor kindjes wereldwijd.


Pampers Baby Dry Gr.4 Maxi 7-18kg Jumbo Plus Pack
26,99 €