Pampers Luiers Baby Dry Gr. 5+ Junior Plus 29 luiers 12 tot 17 kg Pampers Luiers Baby Dry Gr. 5+ Junior Plus 29 luiers 12 tot 17 kg

Pampers Luiers Baby Dry Gr. 5+ Junior Plus 29 luiers 12 tot 17 kg


Prijs
16,80 €
(0,60 € / stk.)
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Alternatieven van de serie Pampers Baby Dry

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A291853

EAN: 8001841481098

Pampers Luiers Baby Dry Gr. 5+ Junior Plus 29 luiers 12 tot 17 kg
Deze tekst is automatisch vertaald.
Terwijl je baby slaapt, kan hij twee keer zoveel bewegen als jij. Dat kan luiers doen lekken. Pampers Babydroge luiers bieden tot 12 uur allround bescherming tegen lekkage dankzij het drievoudige beschermingssysteem, omdat vloeistoffen onmiddellijk worden geabsorbeerd en lekkage in het middel en de benen wordt voorkomen. De superabsorberende kern absorbeert direct vloeistoffen, de veiligheidsmanchetten voorkomen lekkage bij de benen en de elastische zijvleugels zorgen voor een comfortabele pasvorm. Op deze manier zorgen ze voor een goede bescherming tegen lekken, ongeacht hoeveel uw baby beweegt en de veiligheid van uw baby is onze eerste prioriteit. Pampers Babydroge luiers zijn 100% veilig: ze zijn klinisch en dermatologisch getest en gecertificeerd door het onafhankelijke OEKO-TEX instituut.

productdetails:
  • Aantal luiers: 29 stuks
  • Uniek 3-voudig beschermingssysteem voor maximaal 12 uur allround lekbescherming
  • Luiers met een superabsorberende kern die vloeistoffen onmiddellijk absorbeert
  • Veiligheidspolsbandjes
  • Stretchy zijvleugels zorgen voor een comfortabele pasvorm met verhoogde lekbescherming
  • Klinisch en dermatologisch getest, vrij van 26 EU-allergenen
  • Gecertificeerd volgens STANDARD 100 door het onafhankelijke instituut OEKO-TEX
  • Zacht als katoen (bevat geen katoen)
  • Pampers Plus maten zijn speciaal ontworpen voor baby's die extra zuigkracht nodig hebben

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Pampers

Pampers - extra dry, extra voordelig!

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt Pampers, in intensieve samenwerking met verschillende experten en ouders, de best mogelijke kwaliteit luiers en billendoekjes om de gevoelige babyhuidjes optimaal te kunnen beschermen. Van hele kleine babybilletjes die fris op de wereld zijn tot aan handige broekjes voor kindjes die al druk aan het oefenen zijn om zelfstandig te worden. Bij elke verkochte verkochte pak met Pampers, beloofd Pampers een donatie te maken aan Unicef om zo samen te werken aan een betere toekomst voor kindjes wereldwijd.


Onze bestsellers

Pampers Luiers Baby Dry Gr. 5+ Junior Plus 29 luiers 12 tot 17 kg
16,80 €
(0,60 € / stk.)