PEG-PEREGO Draagtas Kinderstoeltje Travel Bag

PEG-PEREGO Draagtas Kinderstoeltje Travel Bag


Adviesprijs
45,00 €
Prijs
39,61 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
5,39 €-12%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-6 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A263327

EAN: 8005475360293

PEG-PEREGO Draagtas Kinderstoeltje Travel Bag
De draagtas is ideaal om de kinderzitjes te beschermen en te vervoeren. Met twee praktische handgrepen aan de voorkant en een aan de bovenkant.

Combineerbaar met de volgende artikelen:
  • Primo Viaggio SL + Isofix-Basis
  • Primo Viaggio SL + gordelbasis
  • Viaggio 0+ 1 Switchable
  • Viaggio 1 Duo Fix K
  • Viaggio 1 Duo Fix TT
  • Viaggio 2-3 Surefix
  • Viaggio 1-2-3 Via
  • Viaggio 2-3 Flex
  • Viaggio 2-3- Shuttle

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Peg-Perego

Peg-Perego – “Van familie voor familie”

Dat is de filosofie van het Italiaanse merk Peg Perego. Peg Perego ziet zichzelf als een grote familiebedrijven. Achter elk product is dus niet alleen het merk, maar ook een echte persoon met zijn naam verbonden. Met producten van hoge kwaliteit overtuigd Peg-Perego gemakkelijk ouders die op zoek zijn naar stijlvolle, elegante en veilige producten. Peg-Perego biedt naast kinderwagens een uitgebreid assortiment van buggy’s , autostoelen, kinderstoelen en meer accessoires aan. Daarbij blijft het hoofdproduct het ontwerpen en ontwikkelen van kinderwagens. Het bedrijf is verdeeld over drie productie-eenheden in Italië (Arcore, Ceggia en San Dona di Piave) en heeft daarnaast dochterbedrijven in Fort Wayne (USA), Toronto (Canada) en Limeira SP (Brazilië). Lucio Perego verklaart het succes van het bedrijf, met de filosofie "streef dat na wat je goed beheerst". Dat wil zeggen de bestaande know-how te behouden en verder te ontwikkelen met behulp van moderne en geavanceerde methoden voor de verwerking en ontwikkeling van nieuwe producten.

Onze bestsellers

PEG-PEREGO Draagtas Kinderstoeltje Travel Bag
PEG-PEREGO Draagtas Kinderstoeltje Travel Bag
Adviesprijs 45,00 €
39,61 €