Peg-Pérego Gordelsysteem voor Navetta XL en Navetta Elite

Peg-Pérego Gordelsysteem voor Navetta XL en Navetta Elite


Adviesprijs
69,00 €
Prijs
65,22 €
Gratis levering
Bespaar nu
3,78 € (5%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A193002

Peg-Pérego Gordelsysteem voor Navetta XL en Navetta Elite


Product-highlights:
 • Zodat je de Navetta XL ook in de auto kunt gebruiken
 • Bestaande uit de "broekdrager-gordel" en gordeladapter
 • Verbeterde voering
 • Nieuwe gordel verstelling
 • Uiterst geschikt voor pasgeboren baby's
 • Met de Auto-kit kan de reiswieg Navetta XL (groep 0, 0-10 kg) in de auto gebruikt worden
Technische details:
 • Combineerbaar met: Navetta XL / Elite
 • Reiniging: Met een vochtig doekje

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Merk

Peg-Perego

Peg-Perego – “Van familie voor familie”

Dat is de filosofie van het Italiaanse merk Peg Perego. Peg Perego ziet zichzelf als een grote familiebedrijven. Achter elk product is dus niet alleen het merk, maar ook een echte persoon met zijn naam verbonden. Met producten van hoge kwaliteit overtuigd Peg-Perego gemakkelijk ouders die op zoek zijn naar stijlvolle, elegante en veilige producten. Peg-Perego biedt naast kinderwagens een uitgebreid assortiment van buggy’s , autostoelen, kinderstoelen en meer accessoires aan. Daarbij blijft het hoofdproduct het ontwerpen en ontwikkelen van kinderwagens. Het bedrijf is verdeeld over drie productie-eenheden in Italië (Arcore, Ceggia en San Dona di Piave) en heeft daarnaast dochterbedrijven in Fort Wayne (USA), Toronto (Canada) en Limeira SP (Brazilië). Lucio Perego verklaart het succes van het bedrijf, met de filosofie "streef dat na wat je goed beheerst". Dat wil zeggen de bestaande know-how te behouden en verder te ontwikkelen met behulp van moderne en geavanceerde methoden voor de verwerking en ontwikkeling van nieuwe producten.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Peg-Pérego Gordelsysteem voor Navetta XL en Navetta Elite
Gemiddelde klantenbeoordeling: 1 Beoordelingen
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies
Peg-Pérego Gordelsysteem voor Navetta XL en Navetta Elite
Adviesprijs 69,00 €
65,22 €
Top merken