Philips Avent Filter voor luchtbevochtiger HU4102/01
Momenteel uitverkocht

Philips Avent Filter voor luchtbevochtiger HU4102/01

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
9,03 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A231776

Philips Avent Filter voor luchtbevochtiger HU4102/01
De Phillips Avent luchtbevochtiger-filter biedt een grote vochtopname en verdampt efficiënt. Hij is geschikt als extra filter voor de Philips Avent Luchtbevochtiger HU4801 en HU4803.
Productdetails:
  • Geschikt voor Philips Avent HU4801 en HU4803
  • Kleur: wit
  • Maat (L x B x H): 13 x 3 x 19 cm
  • Inhoud: 1 stuk

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Avent

AVENT - Het beste voor moeder en kind

De eerste maanden en jaren draait alles om het welzijn van jouw kindje. Om deze bijzondere tijd voor zowel aanstaande als ook nieuwe ouders zo comfortabel mogelijk te maken, heeft AVENT voor elke (leeftijds)fase producten ontwikkeld die aan de behoeftes voldoen. Alle producten van AVENT zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen probleemloos met elkaar gecombineerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld de beker waarin de moedermelk wordt opgevangen ook meteen gebruiken als voedingsfles. Zodra de baby gevoed moet worden draai je makkelijk de drinkspeen op de beker en klaar is de voedingsfles. Ontdek hier al onze producten van Philips AVENT!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Philips Avent Filter voor luchtbevochtiger HU4102/01
Gemiddelde klantenbeoordeling: 6 Beoordelingen
 
4
 
1
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
Top merken