Philips Avent Fopspeen SCF176/24 voor 's nachts, 6-18 maanden, meisjes

Philips Avent Fopspeen SCF176/24 voor 's nachts, 6-18 maanden, meisjes


Adviesprijs
6,99 €
Prijs
6,19 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
0,80 € (11%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A156833

Philips Avent Fopspeen SCF176/24 voor 's nachts, 6-18 maanden, meisjes
Zichtbaar in het donker:
DE AVENT ortodontisch gevormde, zachte fopspenen zorgen voor een natuurlijke ontwikkeling van de gehemelte, de tanden en het tandvlees. Alle fopspenen van Philips Avent zijn gemaakt van silocone en zijn geur- en smaakneutraal. Hij heeft een veiligheidsring om de fopspeen elk moment uit het mondje te halen.

Orthodontisch gevormde, symmetrische silicoon speen
De vlakke, druppelvormige en symetrische speen van Avent houdt rekening met de natuurlijke ontwikkeling van gehemelte, tandjes en tandvlees, ook als de speen zich in de mond bevindt.

Gebruikersvriendelijke speen:
De speen is smaak- en geurneutraal en wordt zo makkelijker aangenomen door jouw kleintje. Het silicoon is glad, transparant, eenvoudig te reinigen en kleeft niet. De speen is stabiel, vorm- en kleurvast en duurzaam.

Hygiëne:
Een kleine dop wordt meegeleverd, zodat de speen schoon blijft. De speen kan gesteriliseerd worden en is vaatwasserbestendig.

Productdetails:
  • Bij levering is inbegrepen: 2 speentjes
  • 6-18 maanden
  • BPA-vrij

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Avent

AVENT - Het beste voor moeder en kind

De eerste maanden en jaren draait alles om het welzijn van jouw kindje. Om deze bijzondere tijd voor zowel aanstaande als ook nieuwe ouders zo comfortabel mogelijk te maken, heeft AVENT voor elke (leeftijds)fase producten ontwikkeld die aan de behoeftes voldoen. Alle producten van AVENT zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen probleemloos met elkaar gecombineerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld de beker waarin de moedermelk wordt opgevangen ook meteen gebruiken als voedingsfles. Zodra de baby gevoed moet worden draai je makkelijk de drinkspeen op de beker en klaar is de voedingsfles. Ontdek hier al onze producten van Philips AVENT!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Philips Avent Fopspeen SCF176/24 voor 's nachts, 6-18 maanden, meisjes
Gemiddelde klantenbeoordeling: 10 Beoordelingen
 
6
 
3
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
Philips Avent Fopspeen SCF176/24 voor 's nachts, 6-18 maanden, meisjes
Adviesprijs 6,99 €
6,19 €
Top merken