Philips AVENT luchtbevochtiger HU4803/01

Philips AVENT luchtbevochtiger HU4803/01


 • Philips AVENT HU4801 / 01 luchtbevochtiger

Adviesprijs
129,99 €
Prijs
109,13 €
Gratis levering
Bespaar nu
20,86 € (16%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A204560

Philips AVENT luchtbevochtiger HU4803/01
Deze Philips luchtbevochtiger biedt een systeem met 3 standen en de NanoCloud-Technologie. Stand 1: De filter grijpt bij het zuigen van droge lucht grote deeltjes zoals mensen- en dierenhaar en stof. Stand 2: De geavanceerde technologie zorgt ervoor, dat bacteriën en kalk zich nicht kunnen hechten en zorgt voor een hogere luchtvochtigheid door watermoleculen in de lucht af te geven. Stand 3: De luchtbevochtiger zorgt ervoor dat constante stroom schone lucht in de ruimte wordt geblazen. Daarmee biedt dit product een comfortabele en gezonde luchtbevochtiging zonder damp te ontwikkelen.

Gelijkmatige verdeling van vochtige lucht in de gehele ruimte. Gelijkmatige verdeling van vochtige lucht in de gehele ruimte. Adem en slaap beter met schone, vochtige lucht.

De verschillende standen maken een precieze instelling mogelijk. De Philips luchtbevochtiger maakt het mogelijk om voor een luchtvochtigheid tussen 40, 50 en 60 procent te kiezen.

Automatische stand: De automatische stand gebruikt een digitale sensor om de luchtvochtigheid in de gaten te houden. Hij schakelt de luchtbevochtiger uit en zorgt voor een gelijkmatige luchtvochtigheid.

Wordt automatisch uitgeschakeld bij een lege watertank: Als de watertank leeg is en nagevuld moet worden, wordt de luchtbevochtiger automatisch uitgeschakeld. Er zal een rood lampje gaan brangen waardoor gezien kan worden, dat de watertank gevuld moet worden.

Technische details:
 • Aanbevolen grootte van de ruimte: 25m²
 • Sensoren: Luchtvochtigheidssensor
 • Capaciteit: 200 ml/uur
 • Inhoud watertank: 2 Liter
 • Gebruiksduur: 8 uur
 • Spanning: 220 - 240 volt


 • Afmetingen: (Breedte x diepte x hoogte) 24,9 x 24,9 x 33,9 cm
 • Design: wit/grijs/metallic

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Avent

AVENT - Het beste voor moeder en kind

De eerste maanden en jaren draait alles om het welzijn van jouw kindje. Om deze bijzondere tijd voor zowel aanstaande als ook nieuwe ouders zo comfortabel mogelijk te maken, heeft AVENT voor elke (leeftijds)fase producten ontwikkeld die aan de behoeftes voldoen. Alle producten van AVENT zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen probleemloos met elkaar gecombineerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld de beker waarin de moedermelk wordt opgevangen ook meteen gebruiken als voedingsfles. Zodra de baby gevoed moet worden draai je makkelijk de drinkspeen op de beker en klaar is de voedingsfles. Ontdek hier al onze producten van Philips AVENT!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Philips AVENT luchtbevochtiger HU4803/01
Gemiddelde klantenbeoordeling: 136 Beoordelingen
 
89
 
38
 
8
 
1
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
Philips AVENT luchtbevochtiger HU4803/01
Adviesprijs 129,99 €
109,13 €
Top merken