Philips AVENT SCF875/02 4-in-1 Babyvoedingmaker

Philips AVENT SCF875/02 4-in-1 Babyvoedingmaker


  • Philips Avent Grote babyvoedingset

Adviesprijs
164,99 €
Prijs 143,33 € Gratis levering
Bespaar nu
21,66 € (13%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-3 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A161230

Philips AVENT SCF875/02 4-in-1 Babyvoedingmaker
Wij begrijpen dat gezonde voeding essentieel is voor een gezonde ontwikkeling van je baby. Met de gezonde babyvoedingmaker van Philips Avent maak je zelf heerlijke maaltijden, afgestemd op de behoeften van je baby, heel eenvoudig.

Een unieke manier van stomen om gezond te koken
Stomen is een gezonde manier van koken. Onze unieke technologie zorgt ervoor dat de stoom van beneden naar boven circuleert, waardoor alle ingrediënten gelijkmatig worden gegaard zonder te koken.

Van bereiden tot serveren met één handige kan
Eén kan biedt alle benodigdheden voor een voedzame babymaaltijd. Je hoort een pieptoon zodra de ingrediënten zijn gestoomd. Til de kan gewoon op, draai hem om en vergrendel hem om het gestoomde voedsel naar wens te mixen.

Geschikt voor elke voedingsfase, van gepureerd tot grof
Van zeer fijn gemengde groenten en fruit tot het combineren van ingrediënten en uiteindelijk wat grovere texturen. Onze 4-in-1 gezonde babyvoedingmaker ondersteunt elke stap.

Stoom, blend, ontdooi en verwarm je zelfgemaakte maaltijden
Stoom, blend, ontdooi en verwarm je zelfgemaakte maaltijden

Met de kan van 1000 ml kun je tot wel vier maaltijden bereiden
De 4-in-1 gezonde babyvoedingmaker bespaart je ook kostbare tijd en helpt je vooruit te plannen. De kan heeft een capaciteit van 1000 ml, zodat je tot wel vier maaltijden tegelijk kunt bereiden. Serveer één maaltijd en bewaar drie in de koelkast of vriezer voor later.

Kan en mes zijn vaatwasmachinebestendig. Eenvoudig toegankelijk waterreservoir
Zelfs na het bereiden is de 4-in-1 gezonde babyvoedingmaker erg praktisch: de kan en het mes zijn vaatwasmachinebestendig. En dankzij het open ontwerp kun je het apparaat eenvoudig schoonmaken en het waterreservoir gemakkelijk bijvullen, zodat je elke keer schone stoom hebt.

Meldingen met pieptoon
Een duidelijk piepje geeft aan wanneer het voedsel perfect is klaargemaakt Draai de kan gewoon om en blend, serveer of bewaar het voor later gebruik.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Avent

AVENT - Het beste voor moeder en kind

De eerste maanden en jaren draait alles om het welzijn van jouw kindje. Om deze bijzondere tijd voor zowel aanstaande als ook nieuwe ouders zo comfortabel mogelijk te maken, heeft AVENT voor elke (leeftijds)fase producten ontwikkeld die aan de behoeftes voldoen. Alle producten van AVENT zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen probleemloos met elkaar gecombineerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld de beker waarin de moedermelk wordt opgevangen ook meteen gebruiken als voedingsfles. Zodra de baby gevoed moet worden draai je makkelijk de drinkspeen op de beker en klaar is de voedingsfles. Ontdek hier al onze producten van Philips AVENT!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Philips AVENT SCF875/02 4-in-1 Babyvoedingmaker
Gemiddelde klantenbeoordeling: 241 Beoordelingen
 
196
 
31
 
9
 
5
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
Philips AVENT SCF875/02 4-in-1 Babyvoedingmaker
Adviesprijs¹ 164,99 €
143,33 €
Top merken