Pinolino Rudi de schuifregelaar, wit/natuur

Pinolino Rudi de schuifregelaar, wit/natuur


Prijs
78,88 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 4-8 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A300286

EAN: 4035769051327

Pinolino Rudi de schuifregelaar, wit/natuur
Deze tekst is automatisch vertaald.
De helderwitte geschilderde glijbaan van massief beuken- en berkentreinen zorgt voor evenwicht, reactie en coördinatie en biedt veel plezier voor zowel meisjes als jongens.

De stevige glijbaan met rubberen houten wielen doet mee aan elke race - gewoon erop zitten, eraf duwen en laten rollen; Rudi met zijn chique Design is een must voor elke kleine fietsbeginner en is ook een geweldig cadeau-idee voor een verjaardag of kerstmis.

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 59 x 33 x 41 cm
  • Gewicht: 4 kg
  • Zadelhoogte: 27 cm
  • stuurhoogte: 38 cm
  • Massief: Beuken en berken, wit en blank gelakt
  • Rubberen houten wielen, stalen assen
  • Leeftijd: van 1,5 - 3 jaar
Let op:
Gebruik met beschermingsmiddelen. Niet te gebruiken in het verkeer!

Via Pinolino :
Pinolino ontwikkelt, produceert en distribueert sinds 1997 een breed scala aan kindermeubilair, accessoires en speelgoed. Pinolino produceert zijn gevarieerd aanbod in zijn drie eigen fabrieken. De overtuigende combinatie van marktconforme artikelen, goede service en redelijke prijzen maakt Pinolino de juiste partner. Het ambitieuze doel van het bedrijf is om de grootst mogelijke klanttevredenheid te bereiken op alle niveaus. Hoogwaardige materialen, precisie en grote aandacht voor detail maken de Pinolino meubelstukken tot favorieten voor elk huis.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

Pinolino Rudi de schuifregelaar, wit/natuur
Pinolino Rudi de schuifregelaar, wit/natuur
78,88 €