Tot wel €55 korting vandaag!🦍
Tot wel €55 korting vandaag!🦍
Kortingscode kiezen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
PLAYMOBIL® DRAGONS Astrid en Schrokop 70041

PLAYMOBIL® DRAGONS Astrid en Schrokop 70041


Prijs
6,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Alternatieven van de serie PLAYMOBIL® Dragons

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A281126

EAN: 4008789700414

PLAYMOBIL® DRAGONS Astrid en Schrokop 70041
In het laatste drakenavontuur vliegen niet alleen de draken. Ook de drakenrijders vinden een manier om in luchtige hoogtes te zweven: door middel van vliegpakken. Aangezien hun geliefde draken in gevaar zijn, moeten Astrid, Hikkie en hun vrienden er alles aan doen om hen te bevrijden uit de klauwen van de kwade Grimmel. Daarom vliegpakken en aan en gaan. De speelset bevat Astrid met vliegpak, de draak Schrokop en andere accessoires.

Details:
  • Astrid in vliegpak
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

PLAYMOBIL® DRAGONS Astrid en Schrokop 70041
6,99 €