PLAYMOBIL® DRAGONS Rochel met schapenslingeraar 9461

PLAYMOBIL® DRAGONS Rochel met schapenslingeraar 9461


Adviesprijs
29,99 €
Prijs
27,67 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Alternatieven van de serie PLAYMOBIL® Dragons

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A281096

EAN: 4008789094612

PLAYMOBIL® DRAGONS Rochel met schapenslingeraar 9461
Begeleid Rochel met zijn schapenslingeraar en neem deel aan Berk's nieuwste sport - schapen schieten! Nu de Vikingen en draken vrienden zijn, werkt elke rijder samen met zijn draak. Wie kan de meeste schapen vangen en in hun mand gooien voor punten? Rochel schiet de schapen in de lucht en de verschillende drakenteams racen en duiken om ze zo snel mogelijk te vangen. De zwarte schapen zijn het meeste waard en worden daarom nooit uit het oog verloren! De Schapen schieten met Rochel speelset kan ook worden gecombineerd met een van de andere PLAYMOBIL® Dragon Sets (Art. nr. 9246,9247,9458-9460 - afzonderlijk verkrijgbaar).

Details:
  • Afmetingen Schapenslingeraar 18 x 11 x 16 cm (LxDxH)
  • Figuren: 1 Rochel
  • Dieren: 3 werpschapen
  • Accessoires: 1 schapenvanger, 1 houten platform met opvangmanden, 1 stickervel, 1 morgenster
  • Leeftijd: vanaf 5 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

PLAYMOBIL® DRAGONS Rochel met schapenslingeraar 9461
Adviesprijs 29,99 €
27,67 €